【為間屋父子成仇】公園邂逅48歲大陸婆 74歲父趕子女離家:燒咗屋契唔益你 (足本版)

307 回覆
400 Like 7 Dislike
名係佢既 份就係連埋老母既
大陸係結婚以後所得分一半
咁關仔女咩事?
老母有無話俾仔女,即係咁,道理道一樣既
老豆同老母既錢,唔係奉指俾細架。
佢地係有決定權架

想清呢一點先
冇野係奉指 只係比人屌姐
你咁講 個個仔女都可以唔比家用啦 佢地都有決定自己既錢既權。
間世情 你地識條春咩 哈哈
我想講係尊重姐
一班係親生仔女 一個係相識不久既大陸婆
咁睇 個伯伯直到死都唔簡將層樓比邊個 最後咪法律判比大陸婆囉。
無錯,你可以唔俾家用父母,但你唔好諗住繼續可以喺父母屋企住.
點解比人屌先?

仔女又點解可以唔俾家用?白食白住咁多年,唔俾家用算唔算奉指?
算啦,你做功課啦,好快開學啦
或者代入返個個案先啦。
你地理性咁諗 咪覺得層樓係伯伯 佢鐘意點就點。
但依家講緊 條大陸婆有機會呃佢 接近佢為左佢層樓 你試下代入做佢班仔女 你覺得老豆層樓最後比左大陸婆係一個咩既決定
走地雞
無錯,睇牌面條大陸婆擺明呃阿伯,但咁又點?層樓係阿伯嘅,做仔女只可以同佢傾,傾唔掂都無辦法.
如果代入既話,首先細仔叫老豆賣樓俾錢佢係咩玩法
呀伯去醫院無人陪
係自己買既屋企唔受專重

你可能覺得呀伯吹水,但而家呀伯講左出黎,佢地唔係關心呀伯,係關心呀伯層樓呢點好野。仲要換鎖唔俾呀伯返屋企

唔關心70歲人係出面點過
關心佢會拎返層樓唔俾佢地
大陸賤種
大陸狗一定會趕埋個阿伯走,蠢係好撚抵死。老野真係唔識死
講真70歲,好多人都覺得自己無咁長命
仔女唔生性,d錢留俾邊個?豪撚左佢好過啦
幾百萬爽幾年好過啦,就算俾雞分身家都仲有一半

轉名俾個種子女,就真係折墮囉
冇野係奉指 只係比人屌姐
你咁講 個個仔女都可以唔比家用啦 佢地都有決定自己既錢既權。
無錯,你可以唔俾家用父母,但你唔好諗住繼續可以喺父母屋企住.
或者代入返個個案先啦。
你地理性咁諗 咪覺得層樓係伯伯 佢鐘意點就點。
但依家講緊 條大陸婆有機會呃佢 接近佢為左佢層樓 你試下代入做佢班仔女 你覺得老豆層樓最後比左大陸婆係一個咩既決定
如果代入既話,首先細仔叫老豆賣樓俾錢佢係咩玩法
呀伯去醫院無人陪
係自己買既屋企唔受專重

你可能覺得呀伯吹水,但而家呀伯講左出黎,佢地唔係關心呀伯,係關心呀伯層樓呢點好野。仲要換鎖唔俾呀伯返屋企

唔關心70歲人係出面點過
關心佢會拎返層樓唔俾佢地

唔知以為你係佢地床下底聽曬啲對話
好簡單去醫院睇病 係咪全世界唔番工去陪佢睇?
就唔岩時間就係唔岩架啦 邊有得講

唔受專重 佢只係口講 連點樣真係唔尊重佢都冇好明確咁講出黎
為左個大陸婆去出律師信 個阿伯本身都想換鎖啦 只係班仔早一步咁解
佢又有關心啲仔女出面點過??

宜家唔止仔女同佢講唔聽 連佢本身啲兄弟姊妹講都唔聽
比個大陸婆迷到傻左 仲撐個阿伯
分分鍾係利群樓住
你覺得會爽到幾年?目的達成個大陸女人就飛起你啦
好簡單 你要用呢幾百萬爽一兩年 之後折墜唔好喊苦喊忽叫啲仔女照顧你就得喇
信唔信到時樓又冇錢又冇, 又上報紙喊苦喊忽話仔女由佢訓街
元朗啲雞 晨咁早就開工
好癲
一係日日餵佢食肥豬肉食到佢中風,等佢失救死
同意
就算仔大女大個個出晒身
但需知香港唔你舊時咁易買樓
阿伯層樓比人謀咗
D仔女成個人生計劃就唔同晒
的確..養大咗你可以話自己盡咗責任
但做人老豆老母
你因為自己既開心
而影響自己後代既一生
會唔會有d自私呢
都好呀,至少爽過
俾左仔女,肥豬肉怕且都冇
唔好意思大陸婆仲可以玩日日精神虐待佢,又係最好激到佢爆血管
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞