【為間屋父子成仇】公園邂逅48歲大陸婆 74歲父趕子女離家:燒咗屋契唔益你 (足本版)

307 回覆
400 Like 7 Dislike
其實個老野唔會理個女人係唔係真心鍾意自己,出面有無第二條仔。

其實去到呢個年紀,陪自己既人就算係人妖,只要擺個關心樣對住佢,個老野都心甘情願咁比晒副身家佢。
笑喪唔算壞事GE
唔係自殺會跌價
大陸雞賤 都要港人夠蠢先得
層樓大陸雞應得嘅
唉,我屋企都面對一樣既問題。。。。
唔知點拆,個女人擺明係來貪錢的
一簽紙就分身家
結左婚幾耐先
如果結左唔係好耐既話好大機會婚前財產唔需要分
大概個阿伯78歲左右會再上到次報紙
講佢個大陸婆老婆點呃左佢居屋
好後悔無聽d 仔女話

之後話會唔求佢地會原諒自己
淨係想佢地帶埋d 孫返黎同佢飲茶
仔女:不了
歐美果班仲識偷技術同情報
係, 佢都就死, 真係就算死左之後比人呃曬佢D遺產佢都分分鍾冇所謂.

但係我認為呢一個唔一定係年紀問題. 我覺得最大既問題係佢仔女都基本上唔理佢, 又唔肯同佢講野同去睇醫生所以先會咁. (當然都有可能因為佢本身有問題所以先會咁) 所以有個女人肯同佢一齊去睇醫生, 服待佢, 就算係假既都好, 佢都會好開心.

當然如果個女人真係呃個阿伯之外另外再有偷佢仔女d野野既話, 咁佢真係仲仆街. 同埋佢去挑撥離間佢地父子/女之間既關係都好嘔心 我個人認為如果佢係真心愛個阿伯而唔係為層樓既話, 咁佢係應該去幫個阿伯修補番佢地之間既父子/女關係, 而唔係去煽風點火.
個老豆完全無錯到,你做仔女既理得佢用幾百萬請隻長期雞又好 請個工人又好,d錢係佢搵,d樓係佢供,只要開心就得,做仔女既你照顧佢d乜野,幾十歲人食佢住佢唔孝順俾人趕都心照啦 俾d志氣訓街都唔好賴死唔走
呃完層樓>>阿伯瓜左>>支那女人拉埋陸d 家人黎>>再扮家庭有問題分戶>>呃多間公屋lam 埋老綜 香港人又多張單要埋
咸濕伯父
救撚命仲以為自己好醒
好似你咁出色既男人又真係好難唔令女人心動
我琴日搭巴士先見到有個大陸婆係咁呼呼喝喝個阿伯,睇黎都係等個阿伯死分身家
條死野補左地價未
資產係大陸(幾千萬)
未簽字,一簽自動一半
可能下個月簽
要守住屋企呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞