【為間屋父子成仇】公園邂逅48歲大陸婆 74歲父趕子女離家:燒咗屋契唔益你 (足本版)

307 回覆
400 Like 7 Dislike
屙督尿照下個死人樣啦
未算係全部我覺得
唔知你試過親人比支那雞搞未
我有親戚試過 真係叫唔住
個支那雞仲話要係清明結婚
個親戚完全好似比人落咗降頭咁
同佢幾親既都唔理
一定貪阿伯靚仔性能力強
有咩問題
支持仔女
老屎忽享受一時快感未覺同意就生仔女出來受苦
層樓根本係補償
仲話燒左去
正人渣
不負責
垃圾
落地獄
仔女可能有問題
大陸婆就一定係呃身家
個老野俾人灌迷湯暈到一陣陣
一無晒錢肯定大陸婆人間蒸發
去年尾,幼子曾問父是否欲出售物業,可以給他二百萬

睇見就傷心
一個呀伯鳩痕就要連累全部香港人埋單
男人真係 只係識用下體諗野
公園好多雞去搵客
我個親戚又係咁
本來對仔女好好
識左個大陸雞之後就同家人關係好差
又話冇人明白佢啊 又話仔女唔孝順
根本係比個藉口自己走姐
走左之後又係親友group算家人既不是
真係痴線
支那雞最叻謀財害命
[img]「太太跟我結婚,佢可以分我身家,離婚都可以,我希望佢能陪伴我,有空陪我睇醫生,間中煲湯水及服侍我。」彭伯說。 鄰居則指,不察覺彭伯一家發生問題,未聽過他們吵架,只聽聞其女兒曾向人呻「爸爸搬走左,三唔識七,自作孽。」 上週四,本刊向幼子彭先生求證,他嚴斥後母唆使老父,直指老父單純,容易受人影響,他無奈地說:「佢唔止謀住層樓,仲離間家人關係,話呢啲仔唔要也罷,叫佢斷絕關係」。他否認迫父賣樓及對父漠不關心,「如果我地有心謀住層樓,媽媽過身後,我哋都無要求轉名,你唔識字,我隨時可以呃你簽轉名文件;話我哋唔理佢,假期已經同佢飲茶,仲想點?!係咪要每個人唔返工來陪佢。」 「其實係他變,唔係我哋變!姑姐叔叔,每個人都唔贊成佢再婚,因為睇得出個女人動機,我爸爸唔懂事,總之被人唆擺,個女人根本想我哋搬走,我唔知佢有咩諗法,究竟想搬入來住定係賣樓賺錢,佢目的只係求財!」幼子坦言不介意二人有來往,但總不能影響家人。 至於換鎖,他解釋母親櫃內存放着姊姊的部份金器,連同新舊鈔十元均被人拿掉,反問記者應否換鎖。 面臨隨時無屋住,他百般無奈:「無打算,既來之則安之,你教我點做,我唔關心自己搬到邊,只係唔想佢被人呃!」他指事件無法商討,家人根本聯絡不上父親,電話號碼已更改,以前曾致電其舊手機,但父親會被搶奪電話,無法接觸。 大律師任穎明指出,伯伯是地契上唯一業權人,他可以向法庭作出申請,出示田土廳證據,聲明是唯一業主,再配合執達吏一起入屋,執達吏有可能被阻止無法進屋,此情況下可要求警方協助。至於彭伯跟別人結婚,如果婚姻期間彭伯去世,妻子可繼承其物業,四子女均沒有業權。[/img]
支那雞冇得輸
所以有資產一定要立遺囑留俾後代 另一半攞曬同第二個一齊子女就毛都冇條分下好撚慘
過幾年個老坑兩腳一伸 咁就爽賺幾球返鄉下起屋做富婆
真愛呀~~~~~
巴打呢句真,條老野真係懵撚。
公園識呢啲大陸雞,阿伯,唔係真係以為係真愛呀嘛?
老野為女人
大陸女人為錢
仔女都係為錢

打和啦
咪係,做仔既見到老豆叫雞冇乜野姐
48歲.唔知已經幾多次西投胎.
D仔女好慘
咪係,連登孝子直頭帶埋老豆叫雞
香港班老中坑究竟柒撚完未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞