【為間屋父子成仇】公園邂逅48歲大陸婆 74歲父趕子女離家:燒咗屋契唔益你 (足本版)

307 回覆
400 Like 7 Dislike
係D仔女慘

個阿伯到時訓街記住咪搵記者呻

錢未到手邊有人發作丫
76歲唔係以為人地同你有真愛啊
係會有真愛,但唔會係中國發生
痴撚線係公園識,叫你唔好飲咁多酒你都信佢關心你?香港人出名冷漠都唔會咁做,你信支那人理鳩你
他說,其中兩子女婚後遷出,他跟幼子和長女同住。他說子女對他態度開始轉差,關係惡劣。他經常到屯門醫院覆診,卻無子女陪伴:「住埋一齊無計傾,當我透明,唔理你生死,根本唔當我係老豆,當我如狗般看待,甚至做狗仲好過我。」

去年尾,幼子曾問父是否欲出售物業,可以給他二百萬,彭伯說:「未計補地價,當時地產經紀指物業市值460至560多萬,子女強迫我賣樓,我唔賣,要留俾自己安老。」

佢對仔女都抵撚死啦 有事先係到嘈
屯門公園班支那雞嬸呀
你睇清楚先

上週四,本刊向幼子彭先生求證,他嚴斥後母唆使老父,直指老父單純,容易受人影響,他無奈地說:「佢唔止謀住層樓,仲離間家人關係,話呢啲仔唔要也罷,叫佢斷絕關係」。他否認迫父賣樓及對父漠不關心,「如果我地有心謀住層樓,媽媽過身後,我哋都無要求轉名,你唔識字,我隨時可以呃你簽轉名文件;話我哋唔理佢,假期已經同佢飲茶,仲想點?!係咪要每個人唔返工來陪佢。
呢啲濕鳩阿伯, 有撚都冇用啦
仲信個支那雞, 咁多新聞當係流嘅?人地作嘅?
親生仔不如支那雞, 近身錢都不如支那雞
好撚嘢, 返去大陸住啦屌
同個女人講,我將層樓俾左d 仔女,睇下仲有冇對佢咁好
支那女邊有真愛家

召喚阿寶
74歲重當自己情聖
由佢俾人呃啦
真愛

棟樓
估鳩估到時支那婆離婚分身家/等老野死後吞哂身家,然後再安排佢契家佬黎香港

最後又係香港埋單
呢個就係廢老嘅報應
但好多人要幫佢埋單
班仔女好心快d俾錢人查佢有冇契家佬
依d好多時個契家佬都係同鄉同姓
可能連仔都生埋
俾少少錢好過冇左層樓
比我係仔女都當佢狗啦
明明有層樓都益人唔益自己仔女
正一仆街黎
啲廢老真係好鍾意大陸人陣雞味

最好件廢老長命啲
捱到去隻雞呃晒佢間屋同啲錢
跟住搵啲子女
啲子女唔鳩理佢
之後睇佢訓街乞食
兩邊都唔係好人啦 一個精蟲上腦 對仔女就擺明謀身家
無撚用
佢信先得嫁
我成日話支那人無一個係無辜
個廢老唔係搵個支那婆返黎,仔女都唔叫老豆賣屋啦,唔通比個支那婆呃曬成間屋好咩。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞