【為間屋父子成仇】公園邂逅48歲大陸婆 74歲父趕子女離家:燒咗屋契唔益你 (足本版)

307 回覆
400 Like 7 Dislike
幾十年後連登仔老咗,會唔會都係咁。
納稅人埋單又要比公屋佢
政府應該比在職貧窮人士優先
廢老求其扔去老人宿舍算啦
有張床訓下夠啦
咪就係
好紋塞
試下同個大陸婆講淨係拍拖唔結婚睇下會點

真愛?
佢會話我個件係萬中無一既清泉
最好早死早着
其實阿伯都係想要個可以扑野既看護加煮飯婆
一開始係公園同大陸婆講老婆就死 人地係個一刻已經plan 緊鋪棋下一步點行

大陸女人睇好多宮廷劇 手段好勁架
仔女擔心我識壞人,被人呃,話我年紀咁大做咩仲結婚,每次同佢哋傾就發難,根本無法討論。」

74歲仲真愛?
咁大年紀仲精上腦?
咪俾返層樓佢之後斷絕關係囉,睇吓隻臭雞呃到層樓唔要個死廢老之後個死廢老會點
d 仔女心諗,叫極你都唔聽,不如分家
比二百萬你你死你事,唔使等人呃哂成層樓
想個大陸婆快 d 行動呃左個呀伯層樓
唔好等佢死左先
等個呀伯後悔
講就易,你咪試下去老人院同廢老相處下囉,乜都要遷就佢,你有自己想法,叫佢地跟住做,佢地好多時唔會聽,好似有啲廢老接受唔到新事物,唔用智能電話,佢地會話埋你做乜成日打機,喺佢面前唔好打機,你話比佢聽唔係打機,做正經野,佢地都唔明。咁你日日對住佢地同佢地一齊住係咪唔用電話啊
如果佢係呃我點會對我咁好

你兩個狗眼看人低,我食鹽多過你食米 洗唔洗你地提醒

d對白估都估到
等睇過兩年層樓一過手就比人趕出街,又上新聞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞