【為間屋父子成仇】公園邂逅48歲大陸婆 74歲父趕子女離家:燒咗屋契唔益你 (足本版)

307 回覆
400 Like 7 Dislike
仲要偷埋人地個女d金器
班仔女實好後悔冇一早報警拉9左佢

個阿伯唔洗問實係一上車爭位坐果d
煲老藕
剪d大陸婆呃單位嘅新聞過佢睇啦
又一件老嘢中招

呢啲個案太多,一結咗婚個大陸婆就冇得輸,總之父母好老但未瓜就要plan定,叫兩老轉名又好,俾舊錢佢地又好,拎咗業權先,唔可以俾呢種on9慘劇成日發生
成班大陸雞係屯門公園你要唔要?
唔止老野,有d年青人都覺得同支那雞有真愛
呢廿年睇報紙都唔知有幾多單...
慌唔係個大陸閪知佢有樓又老先埋身又扮撚晒大方溫柔,再煽風點火迫條廢老趕仔女出門口
試下話間屋唔分比個大陸女人呀. 睇下佢即唔即時走人?
呢個年紀人地唔貪你錢, 唔係真係天真到以為真愛呀
通常都係結婚後
拎香港身份證

無幾耐個女人就會報警話有家暴
之後唔知邊度走曬D阿哥細路出來指證
法庭就會判離婚
通常大陸婆唔會擇贍養費
一筆過分左你資產佢
如果你住公屋就踢你出公屋

依招十年不變 年年都有一堆廢老中招
#sadbutdamntrue
個老坑釘左蓋層樓就過俾支那婆
佢子女同個大陸婆咪一鳩樣淨係貪層樓
中國式陰道
大陸婆冇得輸啦 個廢老連最親既都唔信 只要等多陣佢瓜柴就搞掂 咩法律都幫唔到佢兩姐弟
去年尾,幼子曾問父是否欲出售物業,可以給他二百萬,彭伯說:「未計補地價,當時地產經紀指物業市值460至560多萬,子女強迫我賣樓,我唔賣,要留俾自己安老。」

啲仔女都唔好得去邊喇,賣咗層樓想老豆瞓街咩
應該諗住200萬夠佢住高級老人院住過世
依類老人院一個月要成接近2萬
個老豆都成74歲
住十年都差唔多死啦
但啲阿婆阿伯唔會咁諗,寧願死係自己間屋都唔想住老人院,幾高級都係咁話
屌你老母又黎
上個月先有報過有個阿伯臨老入花叢搞到連間公屋都冇埋
佢要死咪俾佢死囉
去年尾,幼子曾問父是否欲出售物業,可以給他二百萬,彭伯說:「未計補地價,當時地產經紀指物業市值460至560多萬,子女強迫我賣樓,我唔賣,要留俾自己安老。」

啲仔女都唔好得去邊喇,賣咗層樓想老豆瞓街咩
應該諗住200萬夠佢住高級老人院住過世
依類老人院一個月要成接近2萬
個老豆都成74歲
住十年都差唔多死啦
但啲阿婆阿伯唔會咁諗,寧願死係自己間屋都唔想住老人院,幾高級都係咁話

點解要死係自己間屋先叫安老
又唔會諗下雖然死係自己間屋, 但你D仔女其實仲住緊個間屋
大家等閒陪多d爸爸媽媽 公公婆婆
有版你睇
oh why so typical........
原老婆最撚慘首期又佢俾 供完即中風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞