【為間屋父子成仇】公園邂逅48歲大陸婆 74歲父趕子女離家:燒咗屋契唔益你 (足本版)

307 回覆
400 Like 7 Dislike
正想講 上個月唔係有單搞到個呀伯無屋住咩?
其實唔駛講咁多,同自己子女關係惡劣,九成九都係自己攞黎,唔好唔記得子女都係佢教出黎

自私既仔女當然有個自私既老豆,以自己為中心娶隻大陸雞爽幾年都係可預測既

基本上見到呢d case連個女都唔理老豆通常都好打有限
祝個廢老長命啲
咁先可以見到隻大陸雞真面目
連登仔夠話唔洗比家用,叫雞冇問題啦
人地老野都養大晒啲仔女,只係用層樓叫雞,有咩問題,啲仔女又比到啲咩老野呀,仲要伸手攞層樓呀?
有時睇到呢啲新聞真係好憫
因為我都有個on9老豆

個呀伯只係諗到呢一兩年嘅事
但係有冇諗過佢點樣同仔女相處
如果同仔女關係好嘅話
佢啲仔女就唔會唔願意同佢講嘢

所以佢而家淨係諗到自己呢一刻好慘

總之

條路自己揀 仆街唔好喊
如果係長命契。就你老母同果個女人共同持友
其實 聽佢個細仔講
唔擔心自己搬去邊 只係擔心佢病啊
我覺得呢一句說話
其實都係關心緊佢老竇

換鎖同賣樓 可能都係識左個女人之後既事
即係之前其實都無打算想趕個老豆走

只係個呀伯覺得無人關心自己
想搵個女人 就將放大佢地啲問題
被人呃*
屌你講到對老婆幾咁情深
咩老婆死左食唔安坐唔樂
到最後咪又係同大陸婆再婚
真係鄧班仔女慘
仔女無得分喇
老豆死左得個大陸婆分到
屌大把呢d老人家當自己一屋之主
咩都要聽哂佢話
到最後搞到關係疆哂先變成咁
生就累親人 死就累街坊 就係依款
覺得啲仔女唔係真係想謀層樓,純粹唔想層樓益咗個大陸婆,因為層樓佢哋阿媽都有份,雖然阿媽死咗啫
但比著你,你會由得個大陸婆訓你阿媽間房?喺你阿媽間屋度扮曬女主人?

如果係我都一定會爭到底,唔可以比個大陸婆攞走阿媽間屋
咁其實支那婆結婚前幾年都日日落藥
79歲阿伯條友中意你多病痛咩
愛你層樓渣 懵撚
3000蚊叫到賓周損啦, 俾支那雞, 波仔都冇得你渣
大陸有份婚前財產公証
但我老豆信個女人
所以唔會簽
屌!仲覺得仔女仆街既人肯定身邊無發生過呢d野
舊年我阿叔(60歲)無啦啦話人地介紹個大陸女人佢識,脾氣好好, 又識照顧人,仲對佢一見鍾情tim!
留意番我阿叔係早年死老婆,有長期病,外觀上睇得出,絕不靚仔,但有兩層樓同小生意。

個大陸女人話佢前夫打佢所以離左婚,有兩個廿歲既仔不過無見面架啦!佢地淨係見過一次面,大陸婆已經成日wechat,話見到阿叔咁病好心痛,好想快d落黎照顧呀叔!雖然大家未去到果個階段,但而家搞左結婚手續先,咁排得期落黎都差不多,仲可以多d係香港拍拖。又話係大陸有d 投資,叫我阿叔夾
(我阿叔用喇叭玩wechat我聽哂)

我阿爺知佢臨老有個伴好開心,直頭支持佢快d 結婚。呢個時間我細叔挺身而出力屌我阿叔,但幾個老人家屈我細叔想分兩層樓先出聲。係我面前都日日講細叔幾衰,幾勢利,正仆街黎。

後來我都唔知點解無事,個大陸婆自動退出,但佢地就咁同細叔反左面,明明細叔係為佢地好,都痴9線
每次見到呢啲case,都會想呢d廢老可以長命d

希望佢可以捱到去個大陸女人呃晒佢啲嘢,然同佢離婚果下

等佢同晒屋企人反晒面,自己啲嘢又俾人呃晒,冇人冇物
其實層樓又冇得帶落棺材
只要死前冇事
理撚得佢係咪呃

風流快活過埋餘生咪算
出面仲咁多吹奏大陸妹嘅post
共產黨就係睇中啲廢老咸濕
先派啲大陸婆落嚟溝淡香港
要風流快活嘅死返上大陸咪喺度獻世
老坑好快又上港聞
老父被妻子趕出家門離婚
屌你老母第一條片嗰件廢老
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞