電木結他樂理你問我答(51)

1001 回覆
28 Like 4 Dislike
琴晚睇完, 學到野了
返去練下先

btw, 果3個位如果發岩力會係覺得邊段肌肉用力收緊左ga?
同埋有咩exer分別練呢3個位?

銲完條jack線
支辣雞冇熄到放左係度2,3日都唔覺

好彩無擺隻手落去, 又或者週圍無紙, 膠之類, 唔係著火都似..
仲要係淘寶野

事後完全冇壞用得返果下先神奇
渣ga
其實唔會點收緊除非彈好耐

主要唔好扯上用左手臂
以前試過一手渣左落支著緊既著...成個星期先好...
呢d你都夠膽淘
呀我意思係個肌肉發力點, 發力果下點都會feel 到邊個肌肉位用力邊個位放鬆ga ma?

想清楚啲到時自己練會大概知道自己會唔會發錯力..
巴打,其實我係覆左你可能你睇唔到,我有話多謝意見同埋會拍條片講下呢樣野。

1)我擺明就係 high Gian/metal
你咁執著的話你屌左Ola 未?

2)我唸你當左我係sales? sale得你唔全面唔滿意? 唔好唔記得呢一切對你黎講都係免費之餘對我係有成本的。

3) 點解一定要一個音樂人樣樣精通/全面?定你真係冇當過我係音樂人當左我係sales你係客?你有冇尊重過我做既野?

4)你提既意見係咪真係咁有營養? 試想下如果我要由頭尾試足你講既野條片會幾長?我要用幾多時間?
當然你唔需要唸,因為你只需好似而家咁放低個dislike就可以否定晒我花既時間同心機。

你講既全面, 又有幾全面?未試fx未試modalation未試入amp飛amp入cap入di, 而且仲有無限個音樂類型,請問點拍?我點準備? 我作為一個冇任何support既網民我應該點去滿足你?

5)你想聽清聲,其實可以睇另一個好高質既channel "Gentoneman" , 會o岩你睇好多, 但你去到唔好又屌人唔試high gain wor

6)唔係講完一大堆冇考慮清楚既負面說話同dislike人條片之後補返冇惡意就真係冇惡意架大佬, 我已經覆左多謝同講左我會拍片覆返你先Del(你一樣會有notification會睇到), 唔del擺你o係度咪賺一罵戰, 到時又係圍插你, 我平均每條片花六完鐘就係咁比你攪鑊左, 你有有尊重過我既努力?

我唔想講個d咩"唔鐘意睇唔好睇"既說話,但做人咁辛苦,你睇條片都睇到咁唔開心不如都係唔好睇吧啦
冷靜少少 我講得多謝支持就係多謝你支持,起晒鋼個個係你呀巴打。
人地老奉拍比你睇?佢鐘意點評咪點評囉,收左你錢拍要跟足你指示?乜咁大袋呀?個channel你定佢嘅?不如寫埋投訴信好冇呀香港人?

睇佢片嘅人不嬲都係想聽佢講野之嘛,你要睇人揸住支結他逐個setting彈足廿分鐘,你咪去番啲鬼佬channel睇囉,呢啲片香港冇人睇架 ,自己上網搵下啲stat都知啦

家陣行入麥記問點解冇牛河,仲好意思成隻狗咁追住人黎咬,過主啦
乜野衝出黎護主, 我已經好忍耐, 但你咁樣燒埋其他唔關事既人年唔會太過份?
個channel你有份?依家講緊你態度,你講完佢唔聽咪算囉,係要jer住人jer到人地聽為止,咁唔關你講嘅野啱唔啱事啦,係咪呀?更何況你講嘅野根本啱佢用,唔通佢又要特登話番你知你嘅意見唔啱用?

講咩權利權利,唔係上網就大哂架師兄,你一味死纏爛打就唔好問人地點解唔理你唔聽你啦,講到幾大義凜然咁。
慳啲啦,辣著火頭就笠水,你追住人黎屌就得,人地屌番你就唔得

照下鏡先啦大爺,講緊你冇禮貌呀,批咩唔批評姐,做人基本禮貌同尊重都冇,憑咩要人聽你支笛呀?仲好話人護主,吠完就夾住條尾走就嗰個好似係你喎阿師兄仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞