水晶集中討論區(2)- 貼你啲晶上黎

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
想問點樣淨化晶簇好?我google又話曬太陽唔好浸水唔好沖水又唔好
同埋頭腦黎講 紫晶 紫龍 螢石 舒俱萊 要簡一種邊種好?
Thanks

你講頭腦既意思係

有初學既巴應該可以搵絲打學下淘
望落真係唔錯

我自爆下 其實我買得仲平過你淘寶
但我係香港買既 透到睇到字

係邊買

油麻地 邊間我就唔爆啦 玉器市場出面既舖頭黎
要入去搵先會見到 多晶簇既

對出?
咩名開一個字.有人買過介紹先敢買

係咪成地晶亂亂地果間

街市出面 有個行字

我想問條水晶睇落去愈帶愈頹,有咩方法解決?
已經晚晚擺白晶簇

一係你個晶簇已經無能量 一係你擺既時間唔夠耐
影上黎啦

晶簇點樣Recharge

以我既認識,晶簇係唔洗recharge
得閒用礦泉水沖下就夠

我舊晶簇有時會放係窗台曬下。
諗住比佢吸收下能量添
已經晚晚擺白晶簇

影上黎啦

得閒用礦泉水沖下就夠

我舊晶簇有時會放係窗台曬下。
諗住比佢吸收下能量添

無問題架
不過晶簇都係擺窗邊架啦
已經晚晚擺白晶簇

影上黎啦

得閒用礦泉水沖下就夠

水晶最好唔好掂水其實
晶簇就滿月果陣曬月光
用靈氣/靈擺都得
已經晚晚擺白晶簇

影上黎啦

得閒用礦泉水沖下就夠

水晶最好唔好掂水其實
晶簇就滿月果陣曬月光
用靈氣/靈擺都得

其實掂水會點 見好多淨化都係教用水/曬太陽
我淨係知有啲晶掂水/晒太陽會褪色
已經晚晚擺白晶簇

影上黎啦

得閒用礦泉水沖下就夠

水晶最好唔好掂水其實
晶簇就滿月果陣曬月光
用靈氣/靈擺都得

其實唔係水既 不過唔好掂化學野囉
咁你水喉水有加 蒸餾既更加唔得 所謂既礦泉水都係後加上去既物質
已經唔係水晶原本可以接受既野
除非你去郊遊有啲小溪啲水好乾淨啦 果啲真係可以淨化到 其他就算啦
另外我想請問下有咩水晶有增加靈感 淨化 治療 除靈等功效

訓教唔好戴水晶
你要淨化咩野治癒咩野

訓教唔好戴
想戴起項鍊
主要想辟邪 防鬼掩眼之類
治療心靈 心理等
有時候會用黎祈福

同埋想問問紫水晶晶簇平時要放起見唔見到陽光的地方?
已經晚晚擺白晶簇

影上黎啦

得閒用礦泉水沖下就夠

水晶最好唔好掂水其實
晶簇就滿月果陣曬月光
用靈氣/靈擺都得

其實唔係水既 不過唔好掂化學野囉
咁你水喉水有加 蒸餾既更加唔得 所謂既礦泉水都係後加上去既物質
已經唔係水晶原本可以接受既野
除非你去郊遊有啲小溪啲水好乾淨啦 果啲真係可以淨化到 其他就算啦

山水淨化效果唔錯?我住個頭有山水 好多人直情飲佢

我呢兩條能量點?

訓教唔好戴水晶
你要淨化咩野治癒咩野

訓教唔好戴
想戴起項鍊
治療心靈 心理等
有時候會用黎祈福

訓教戴到月亮 黑曜 紫鋰(呢條好似係)
其他都唔好戴
紫晶都唔好曝曬佢 平時有光照到同曝曬差好遠
已經晚晚擺白晶簇

影上黎啦

得閒用礦泉水沖下就夠

水晶最好唔好掂水其實
晶簇就滿月果陣曬月光
用靈氣/靈擺都得

條紫髮係咁爆白紋再變金係咩玩法
條紫髮係咁爆白紋再變金係咩玩法

圖?

訓教唔好戴水晶
你要淨化咩野治癒咩野

訓教唔好戴
想戴起項鍊
治療心靈 心理等
有時候會用黎祈福

其他都唔好戴

會點
又買左水晶 係時候戒毒 再買落去就冇閒錢買iPhone 8

訓教唔好戴水晶
你要淨化咩野治癒咩野

訓教唔好戴
想戴起項鍊
治療心靈 心理等
有時候會用黎祈福

其他都唔好戴

會點

曝曬得多會愈黎愈淺色
又買左水晶 係時候戒毒 再買落去就冇閒錢買iPhone 8

買啦買啦 i8遲早都壞架啦買咁貴無用架
水晶真係深谷黎

我呢個晶簇仲用唔用得,好耐之前買,長年累月係房到不見天日痴晒塵,拎出黎沖左下礦泉水同元宵個晚晒左月光

前幾日見到好鐘意就買咗佢 點知今日就崩咗小小
嚟緊想買碎石幫佢差下電
岩岩買左個晶簇,呢舊我真係極有感覺揀都廢事揀
980會唔會買貴左?好似得2kg 連座

跟手買左條s7 900蚊 大概係10mm
呢條雖然啲紫晶淺色左啲,但拎上手就好鍾意 陽光底下仲有彩虹光
隻手唔夠粗拆左兩粒出黎 揀左兩粒有少少棉裂既出黎,唔知果兩粒能量如何

唔知有冇買貴到呢

前幾日見到好鐘意就買咗佢 點知今日就崩咗小小
嚟緊想買碎石幫佢差下電

邊度崩左 少少當睇佢唔倒,仲有冇後備珠
岩岩買左個晶簇,呢舊我真係極有感覺揀都廢事揀
980會唔會買貴左?好似得2kg 連座

跟手買左條s7 900蚊 大概係10mm
呢條雖然啲紫晶淺色左啲,但拎上手就好鍾意 陽光底下仲有彩虹光
隻手唔夠粗拆左兩粒出黎 揀左兩粒有少少棉裂既出黎,唔知果兩粒能量如何

唔知有冇買貴到呢

我呢條特價買左千一 舖頭價
晶簇你係舖頭買既話可以叫抵架啦 ig買都可以叫正常價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞