水晶集中討論區(2)- 貼你啲晶上黎

1001 回覆
8 Like 1 Dislike

咩叫靈性能量外觀

感覺都係由佢定價既野

其實係

最伏呢啲 一定唔去呢啲買

感覺都係由佢定價既野

其實係

咁又唔伏既 起碼係真野,呢家好多假
最近想買拉長石
本身鐘意月亮石 但太女性

有冇介紹?

其實係

海鮮價 真都係咁話
最近想買拉長石

有冇介紹?

月亮我都有條

海鮮價 真都係咁話

我再認真睇呢 10g打後會貴啲,過20g貴好多,30g就極少有,50g有都唔賣比你
然後另一個指標應該係個紋路,愈少見既咩爬蟲紋,刺蝟果啲就貴到飛起
最近想買拉長石

有冇介紹?

月亮我都有條

月亮好女性咩,岩心水咪戴
最近想買拉長石

有冇介紹?

月亮我都有條

月亮透的好貴下
而且佢的所謂功效唔太岩自己

月亮我都有條

月亮透的好貴下
而且佢的所謂功效唔太岩自己

月亮唔算貴啦
原來淘寶仲有幾間賣得算平又真既隕石

唔識taobao野 無研究
有冇人識揀海紋石 好似好靚
終於追哂post…

有冇辦法整返清佢?一路以黎都係放黑曜石手鏈,自從兩個月前連續斷咗兩次條鏈之後,就搞到佢變得又啞又黃,浸礦泉水又曬太陽都冇起色。
終於追哂post…

有冇辦法整返清佢?一路以黎都係放黑曜石手鏈,自從兩個月前連續斷咗兩次條鏈之後,就搞到佢變得又啞又黃,浸礦泉水又曬太陽都冇起色。

有冇試下用鹽水
終於追哂post…

有冇試下用鹽水

冇喎!等我試下先 thanks~
我依家實習緊
然後我跟個個staff一開始對我好仆街
完全係見野就鬧 行得快又鬧 慢又鬧 唔等佢又鬧咁
之後買咗條月亮石後個八婆冇再鳩屌我
個staff d 上司都好撐我幫我
新手,手持綠幽靈同月亮石
想買白晶簇邊到買好
以前好細個去大陸旅行
之後見到條手鍊好星空 太空feel
就扭左好耐叫人買比我
到而家對水晶有認識 先知係人造水晶
人造得黎仲靚過天然 痴線
印象中條鍊仲好貴 成千幾蚊好似
敗家
不過要搵下條鍊放左去邊先
搵到貼上黎玩下
我依家實習緊
然後我跟個個staff一開始對我好仆街
完全係見野就鬧 行得快又鬧 慢又鬧 唔等佢又鬧咁
之後買咗條月亮石後個八婆冇再鳩屌我
個staff d 上司都好撐我幫我

新手,手持綠幽靈同月亮石
想買白晶簇邊到買好

其實你追完兩個post 都係得幾個answer
比阿媽發現左我玩水晶
跟住佢拎返堆晶出黎,佢話當年冇淨化過戴左無咩效就冇帶
有冇人幫我分下呢啲係咩晶 我諗放左起碼十年,邊度換繩好
比阿媽發現左我玩水晶

底 金髮 黑碧 碧壐?
可能真係質素唔好又冇淨化所以冇咩效
比阿媽發現左我玩水晶

底 金髮 黑碧 碧壐?
可能真係質素唔好又冇淨化所以冇咩效

我依家睇下淨化下佢再換埋繩 佢仲有成盒放左係度

Link
比阿媽發現左我玩水晶

綠幽靈 斑彩螺 黑曜石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞