水晶集中討論區(2)- 貼你啲晶上黎

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
想放棄條s7 買番條紫晶/紫龍

點解呀?
覺得戴得唔好?

當然唔係
條s7我比錢去開埋光架
只係好似戴到殘曬
同想轉下口味
有冇巴打知呢條係咩?
應該戴左手定右手?
呀媽淨係叫我戴住佢

有冇巴打知呢條係咩?
應該戴左手定右手?
呀媽淨係叫我戴住佢

都係等其他巴絲答啦
我都唔係好敢肯定係咩水晶/玉石
很疑惑
將條水晶同時放係白晶簇同紫晶簇中間係唔係可以邊淨化邊充電咖
我個白晶簇之前因為好耐無理過,而家痴晒塵,浸鹽水得唔得?
很疑惑

100分創意
我個白晶簇之前因為好耐無理過,而家痴晒塵,浸鹽水得唔得?

用礦泉水沖走番啲塵得架啦

紫晶/紫龍/瑩石
三種邊種好 大家比啲意見

點解呀?
覺得戴得唔好?

當然唔係
條s7我比錢去開埋光架
只係好似戴到殘曬
同想轉下口味

係邊到開幾錢?
開左有無感覺勁左
想買條s7 預2k內
不過唔係好識揀
很疑惑

100分創意

點解呀?
覺得戴得唔好?

當然唔係
條s7我比錢去開埋光架
只係好似戴到殘曬
同想轉下口味

係邊到開幾錢?
開左有無感覺勁左

同問

依間真係終極呃錢

其實我唔明,吹到咁大話咩一戴即出pool,買嗰個又會信埋啲咁on9既野,真係咁得喱個世界就無毒撚啦
水晶係可以幫助你改善自身磁場個啲但唔係巴閉到一戴上身就即刻咩問題都消失晒囉,心態唔正確既話其實戴乜都無用

正如我都有講
水晶既頻率係天然,穩定同強既
人既頻繁就會因唔同既野而影響,例如情緒
所以水晶最簡單既講法係
以頻率影響頻率

我淨係覺得佢地用所謂加持又秘密淨化就可以一本萬利去包裝水晶真係成件事錯晒
講到水晶唯一意義就係催運

當然唔係
條s7我比錢去開埋光架
只係好似戴到殘曬
同想轉下口味

係邊到開幾錢?
開左有無感覺勁左

同問

我都想知
想問你地會係邊買水晶鏈架?
點知係真定呃人?
想問啲珠係細粒啲既
點知係真定呃人?
想問啲珠係細粒啲既

我多數淘/ig
點知係真定呃人?
想問啲珠係細粒啲既

不如試吓追post

都係等其他巴絲答啦
我都唔係好敢肯定係咩水晶/玉石

俾多張相得唔得
我都唔肯定佢係玉定係水晶
點知係真定呃人?
想問啲珠係細粒啲既

不如試吓追post

追左啦
之前都心郁想買s7但有少少貴,睇左有巴打話s7要睇下夠唔夠清?
見到有巴係xxxxxxxfatehk買水晶
我都係佢到買左條粉晶手狐
但戴戴下法國太大粒同埋個粒狐好阻住做野
想買條啲珠細粒啲既戴,見過有人戴超細粒既水晶鏈 其實功效係咪都一樣
點知係真定呃人?
想問啲珠係細粒啲既

不如試吓追post

追左啦
之前都心郁想買s7但有少少貴,睇左有巴打話s7要睇下夠唔夠清?
想買條啲珠細粒啲既戴,見過有人戴超細粒既水晶鏈 其實功效係咪都一樣

有無效
之前有紅紋 黑曜 但唔見左
想問如果開鋪賣野 想多啲生意 帶黃晶定綠幽靈定其他好?
點知係真定呃人?
想問啲珠係細粒啲既

不如試吓追post

追左啦

記唔記得我之前講個大細係有影響
我嘅戴法入邊
多啲同少啲係有分別
你諗下多啲石佢比到嘅磁場又會強啲

但幾多先係適合自己就咁就真係好難答你
其實個個對唔同石人要嘅量數都唔同
所以唯有隨緣啦 揀合自己眼緣既
我覺得 純粹9up (我唔係女人唔知係咪
女仔來講 7mm起到囉 唔過11/12 mm

不如試吓追post

追左啦

有無效

其實我從來唔擔心佢無效
分分鐘佢效果好快添

不如試吓追post

追左啦

有無效

我都唔係幾知
我9月頭開始戴,個時有個曖昧左好耐既男仔但冷戰緊 10月11月就比佢del ig fb,可能呢個唔係真命天子掛 後尾無都乜keep住戴 因為粒手狐會阻住做野
呢排就出街會袋係褲袋到

不如試吓追post

追左啦

記唔記得我之前講個大細係有影響
我嘅戴法入邊
多啲同少啲係有分別
你諗下多啲石佢比到嘅磁場又會強啲

但幾多先係適合自己就咁就真係好難答你
其實個個對唔同石人要嘅量數都唔同
所以唯有隨緣啦 揀合自己眼緣既
我覺得 純粹9up (我唔係女人唔知係咪
女仔來講 7mm起到囉 唔過11/12 mm

男神小王子 追左post見到你咁熟水晶好勁
我明啦唔該晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞