水晶集中討論區(2)- 貼你啲晶上黎

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
想買條白晶
召喚男神巴
快啲比啲意見我 買紫晶 紫龍 定 瑩石好

係到 想點先

我要炸爆眉輪同頂輪

for what先
紫晶 紫龍 舒俱萊
瑩石我覺得一整般佢係眉心輪咋嘛
仲有白晶 不過睇住個量數 要啱自己
白晶仲可以同時調整七輪

你係想增加靈性定點

增靈性
召喚男神巴

係到 想點先

我要炸爆眉輪同頂輪

for what先
紫晶 紫龍 舒俱萊
白晶仲可以同時調整七輪

你係想增加靈性定點

增靈性

估到你
咁綠隕石啦 我都好想再買粒
召喚男神巴

係到 想點先

我要炸爆眉輪同頂輪

for what先
紫晶 紫龍 舒俱萊
白晶仲可以同時調整七輪

你係想增加靈性定點

增靈性

估到你

好撚貴
洞同晶簇係功能上有咩唔同?
見好多人會買紫洞

差電同淨化

有無人有用紫晶簇?

其實點解我係咁話秘密加持依d唔係真係咁犀利,係因為我曾經係話自己係白魔法女巫個間買過水晶(利申個陣我買個陣佢未吹到咁大,只係話秘密開光個啲),
質素好流但收我好貴,但又唔係真係話特別work咁
後尾我search過又有良心水晶鋪既人教我先知個d所謂開光要自己親自去先有用,又話淨化其實晶簇同音樂已經做到

係咪🍄

講起個🍄,我見佢ig啲拍靈擺既片,轉個圈大到呢,我自己都有靈擺,係會轉但唔係轉到咁
都唔知係用手fing定真係咁勁轉到咁

夾嘅靈擺好似真係會轉好大圈

利申冇睇條片唔知佢轉到有幾勁

我以前個靈擺真係可以轉得好大
但係佢個d能量靈擺到底係乜黎

見到佢啲膠我就唔開胃
利申冇睇到條片
靈擺好似要人教
要俾咗個種你先得

點樣俾個種?
幫我揀嗰個人就話靈擺都會揀人
先試前後左右順轉逆轉, 再問佢肯唔肯跟自己走
有D我鍾意但佢唔鍾意我
揀咗廿個都揀唔掂
佢就拎咗個佢睇中但上去幾次問個靈擺都唔肯跟佢走嘅靈擺俾我試
我見啱眼緣點知佢又肯跟我
佢教完我開心使用中

我第一個靈擺係黑曜石黎,個陣我係自己揀既,咁都ok啦轉到,但之後買書送既嗰個靈擺無得試,反而仲轉得好

講起個🍄,我見佢ig啲拍靈擺既片,轉個圈大到呢,我自己都有靈擺,係會轉但唔係轉到咁

見到佢啲膠我就唔開胃
利申冇睇到條片
靈擺好似要人教
要俾咗個種你先得

我去過一次🍄到
我一推門個下 成間鋪三個職員同一時間望住門口睥過嚟
問我來做乜嘢
唔知係咪我係仔嘅關係

我都去過 同一情況
嚇到我口窒

佢個到有條仔係好撚串 其實都唔知係仔定係tb黎

其實點解我係咁話秘密加持依d唔係真係咁犀利,係因為我曾經係話自己係白魔法女巫個間買過水晶(利申個陣我買個陣佢未吹到咁大,只係話秘密開光個啲),
後尾我search過又有良心水晶鋪既人教我先知個d所謂開光要自己親自去先有用,又話淨化其實晶簇同音樂已經做到

係咪🍄

見到佢啲膠我就唔開胃
利申冇睇到條片
靈擺好似要人教
要俾咗個種你先得

點樣俾個種?
有D我鍾意但佢唔鍾意我
揀咗廿個都揀唔掂
佢教完我開心使用中

我個陣買個程序都係咁上下
但我拎到第二條白晶就已經轉得好靚
但我至從跌左佢一次之後佢就淨係識打橫fing

係咪🍄

見到佢啲膠我就唔開胃
利申冇睇到條片
靈擺好似要人教
要俾咗個種你先得

點樣俾個種?
有D我鍾意但佢唔鍾意我
揀咗廿個都揀唔掂
佢教完我開心使用中

我個陣買個程序都係咁上下
但我拎到第二條紫晶就已經轉得好靚
但我至從跌左佢一次之後佢就淨係識打橫fing

紫晶先啱

收皮啦 我xx淨化架
淨係個名都唔可以同一般水間拉埋黎講啦

係咪🍄

見到佢啲膠我就唔開胃
利申冇睇到條片
靈擺好似要人教
要俾咗個種你先得

我就係覺得舊野好撚膠 到底佢入面有冇水晶or螢石
如果冇既話點解會轉到 就算有到底係有幾多

見到佢啲膠我就唔開胃
利申冇睇到條片
靈擺好似要人教
要俾咗個種你先得

我去過一次🍄到
我一推門個下 成間鋪三個職員同一時間望住門口睥過嚟
問我來做乜嘢
唔知係咪我係仔嘅關係

我都去過 同一情況
嚇到我口窒

佢個到有條仔係好撚串 其實都唔知係仔定係tb黎

肥嗰個?
如果係就tb黎
黑口黑面勁撚串,我之前同fd上去,都已經唔係好大聲講野架啦,佢都喝住我地叫我地靜啲

收皮啦 我xx淨化架
淨係個名都唔可以同一般水間拉埋黎講啦

係咪🍄

見到佢啲膠我就唔開胃
利申冇睇到條片
靈擺好似要人教
要俾咗個種你先得

有冇LINK 或開一半名 好想睇
好啦 唔好批評人地
針對番水晶

係咪🍄

見到佢啲膠我就唔開胃
利申冇睇到條片
靈擺好似要人教
要俾咗個種你先得

有冇LINK 或開一半名 好想睇

其實好出名
點解hr_cxxxxxx_xxxx可以賣得咁平嘅
有啲100蚊都唔洗就有
會唔會係假?
有啲100蚊都唔洗就有
會唔會係假?

我都想知 好心郁
買左支大大碌既鼠尾草玩
有啲100蚊都唔洗就有
會唔會係假?

我都想知 好心郁

買過,粒粒有瑕疵
嬲撚到
不過係真野
有啲100蚊都唔洗就有
會唔會係假?

我都想知 好心郁

買過,粒粒有瑕疵
嬲撚到
不過係真野

其實佢包得好好
可能郵局太粗暴

我都想知 好心郁

買過,粒粒有瑕疵
嬲撚到
不過係真野

其實佢包得好好
可能郵局太粗暴

有冇話邊間ig shop賣既係真野又唔貴
買左支大大碌既鼠尾草玩

我都想買,覺得陣味好好聞
但我之前係屋企點過rosemary,我屋企人話以為山火
召喚男神巴

係到 想點先

我要炸爆眉輪同頂輪

for what先
紫晶 紫龍 舒俱萊
白晶仲可以同時調整七輪

你係想增加靈性定點

增靈性

估到你

好撚貴

買粒$1000樓下架啦
既吊墜有間喺廣東道橫街。有好多粒
但唔係新開 新開嗰間好貴
你買條鏈都1000啦
買左支大大碌既鼠尾草玩

我都想買,覺得陣味好好聞
但我之前係屋企點過rosemary,我屋企人話以為山火

有無諗過會比屋企人誤會食大麻
我買左番黎就諗到呢個問題

係到 想點先

我要炸爆眉輪同頂輪

for what先
紫晶 紫龍 舒俱萊
白晶仲可以同時調整七輪

你係想增加靈性定點

增靈性

估到你

好撚貴

買粒$1000樓下架啦
既吊墜有間喺廣東道橫街。有好多粒
但唔係新開 新開嗰間好貴
你買條鏈都1000啦

我想要戴係手既
頸我有戴其他野
有冇話邊隻石唔可以用水浸
定隻隻都得
見樓上有啲巴打啲石浸完好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞