水晶集中討論區(2)- 貼你啲晶上黎

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
好想要姻緣 有粉晶草莓晶同兩條摩根石
平時都係摩根石加草莓/草莓咁帶

有無用?

我戴緊,但我唔賭錢
反而係我老豆贏多左錢比多左錢我

巴打邊到買?有冇開光

係fate到買既,第二次買已經有9折
冇開光呀,我只係買個晶簇放住佢加強淨化,佢話咁樣已經好夠,閒時戴住佢出去郊區又得閒播下水晶音樂咁 我都搵緊香港邊到有得做開光
Btw 想問下會唔會有燒著舊炭然後幫水晶消磁依個方法嫁 我係其中一間中過伏既鋪見過佢用咁既方法消磁,想問下有冇依樣野嫁?

貔貅唔開光= 裝飾物 (網上睇番黎)

我戴緊,但我唔賭錢
反而係我老豆贏多左錢比多左錢我

巴打邊到買?有冇開光

冇開光呀,我只係買個晶簇放住佢加強淨化,佢話咁樣已經好夠,閒時戴住佢出去郊區又得閒播下水晶音樂咁 我都搵緊香港邊到有得做開光
Btw 想問下會唔會有燒著舊炭然後幫水晶消磁依個方法嫁 我係其中一間中過伏既鋪見過佢用咁既方法消磁,想問下有冇依樣野嫁?

咁要點開光?

咁要點開光?

搵師傅 不過唔知邊到搵 本身貔貅唔貴 我諗搵師傳開光仲貴

有無用?

戴左兩個月左右 我覺得異性緣係好左既
但都未有好桃花
小妹咁岩睇到個po 入黎請教下各位識戴之人 想問下 想身體健康啲有無話戴下咩石咁 小妹自知身體弱
唔知石有無得幫下
唔該晒

巴打邊到買?有冇開光

咁應該無事(好似係
睇到都想買條玩下
想問想中意既人中意自己 粉晶岩唔岩?
仲有邊度冇咁貴既晶賣
ig睇到果啲成7百幾
利申 窮學生

咁要點開光?

我見黃大仙啲解簽師傅有做開光,行過見到300幾蚊
睇到都想買條玩下
想問想中意既人中意自己 粉晶岩唔岩?
仲有邊度冇咁貴既晶賣
ig睇到果啲成7百幾
利申 窮學生

巴打 我有粉狐 有冇興趣 平平地讓比你

純粹講價錢
我係台灣都有行水晶鋪
有啲批發嘅但係粉晶狐狸100隻咁樣計好_平

粉晶都400 當人on9

收皮啦 我xx淨化架
淨係個名都唔可以同一般水間拉埋黎講啦

其實點解我係咁話秘密加持依d唔係真係咁犀利,係因為我曾經係話自己係白魔法女巫個間買過水晶(利申個陣我買個陣佢未吹到咁大,只係話秘密開光個啲),
質素好流但收我好貴,但又唔係真係話特別work咁
後尾我search過又有良心水晶鋪既人教我先知個d所謂開光要自己親自去先有用,又話淨化其實晶簇同音樂已經做到

係咪🍄

啲海藍寶假唔假?反轉問 真唔真?

得第一條似樣啲
召喚男神巴
快啲比啲意見我 買紫晶 紫龍 定 瑩石好

係到 想點先
聽日去行下玉器市場學野,有咩要注意

交學費就識

你地講果個係_太?
有無人可以填充?

係佢
好處就係一定係真石 仲有好多舊石添
但價錢呢排好飄忽
召喚男神巴
快啲比啲意見我 買紫晶 紫龍 定 瑩石好

係到 想點先

我要炸爆眉輪同頂輪
聽日去行下玉器市場學野,有咩要注意

交學費就識

你地講果個係_太?
有無人可以填充?

係佢
好處就係一定係真石 仲有好多舊石添
但價錢呢排好飄忽

我係唔知佢姓乜
想買多舊白晶簇凈化用。
依家有舊細細地

純粹講價錢
我係台灣都有行水晶鋪

收皮啦 我xx淨化架

其實點解我係咁話秘密加持依d唔係真係咁犀利,係因為我曾經係話自己係白魔法女巫個間買過水晶(利申個陣我買個陣佢未吹到咁大,只係話秘密開光個啲),
後尾我search過又有良心水晶鋪既人教我先知個d所謂開光要自己親自去先有用,又話淨化其實晶簇同音樂已經做到

係咪🍄

講起個🍄,我見佢ig啲拍靈擺既片,轉個圈大到呢,我自己都有靈擺,係會轉但唔係轉到咁
都唔知係用手fing定真係咁勁轉到咁

純粹講價錢
我係台灣都有行水晶鋪

收皮啦 我xx淨化架

係咪🍄

講起個🍄,我見佢ig啲拍靈擺既片,轉個圈大到呢,我自己都有靈擺,係會轉但唔係轉到咁
都唔知係用手fing定真係咁勁轉到咁

夾嘅靈擺好似真係會轉好大圈

利申冇睇條片唔知佢轉到有幾勁
想買多舊白晶簇凈化用。
依家有舊細細地

買買買
想買多舊白晶簇凈化用。
依家有舊細細地

買買買

其實黑耀石洗唔洗分開凈化?
我平時都係幾條放埋一齊
想買多舊白晶簇凈化用。
依家有舊細細地

買買買

我平時都係幾條放埋一齊

最好一條手鍊一個簇
想買多舊白晶簇凈化用。
依家有舊細細地

買買買

我平時都係幾條放埋一齊

最好一條手鍊一個簇

戴咗咁耐都唔知 差唔多1KG嘅簇我放4-5條
咁計法其實我廿幾條應該買個洞
想買多舊白晶簇凈化用。
依家有舊細細地

買買買

我平時都係幾條放埋一齊

最好一條手鍊一個簇

戴咗咁耐都唔知 差唔多1KG嘅簇我放4-5條
咁計法其實我廿幾條應該買個洞

我講笑既姐
咁玩水晶法破產都似
不過你可以當晶簇係wifi router咁諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞