水晶集中討論區(2)- 貼你啲晶上黎

1001 回覆
8 Like 1 Dislike

追埋上個post,見到有巴係呢間買,呢間係咪都ok?想買條月亮石/草莓

我係喱到買過條粉晶,叫做一分錢一分貨,感覺還好

呢間長期特價咁,d貨標得貴,但買落係平好多

追埋上個post,見到有巴係呢間買,呢間係咪都ok?想買條月亮石/草莓

我係喱到買過條粉晶,叫做一分錢一分貨,感覺還好

呢間長期特價咁,d貨標得貴,但買落係平好多

唔知係唔係呢間買好
另外有巴係hr_crystal_shop買,呢間都好似成日特價咁 不過衰在無得睇實物

有無巴絲買過呢間?
見佢都賣得幾平.. 但驚買到假野

有無巴絲買過呢間?
見佢都賣得幾平.. 但驚買到假野

crystals_magic
建議大家買水晶盡量親身見到實物

有無舖介紹 好驚買到假野

有無舖介紹 好驚買到假野

男神小王子
早排同wong水晶鬧戰個間ig shop好撚平 影相好靚仲有得上去睇實物,搞到我心思思想係佢到入返條s7
條女係ig買左條金曜石
好撚靚 好似120蚊
一粒珠有2粒眼
佢話擋小人同桃花運
我係J水晶,佢J功效
間野係sa字頭,唔賣廣告了
樓上咁多人講fate水晶,搞到我都想睇下,不過好似好貴

Fate都唔算貴啦,佢樓上個間先叫貴
早排同wong水晶鬧戰個間ig shop好撚平 影相好靚仲有得上去睇實物,搞到我心思思想係佢到入返條s7

我search左陣都唔知邊間 有無hints

上幾個星期四
各位巴打點睇

上幾個星期買
各位巴打點睇

屋企尋寶搵到串水晶
有冇巴打認得咩來
貼多兩張
條女係ig買左條金曜石
好撚靚 好似120蚊
一粒珠有2粒眼
佢話擋小人同桃花運
我係J水晶,佢J功效
間野係sa字頭,唔賣廣告了
樓上咁多人講fate水晶,搞到我都想睇下,不過好似好貴

Why not both

真係可以擋桃花咩
有佢係到已經擋撚曬啦

擋桃花就好似mun d

屋企尋寶搵到串水晶
有冇巴打認得咩來

紅瑪瑙 好似係
點解大家屋企可以尋到咁多水晶
我一條都尋唔撚到

佢ig name譯返做中文係水晶底線香港 紅磡有showroom 免得開全名了 早排因爲佢賣得平比人屌
有無人有睇某間ig 店開live 拍賣?
頭先睇咗少少好似好大火藥味咁,想知咩事
想請問下各位既絲 facebook果間 Blue Stone Crystal Accessories好唔好?
我未試過買水晶 但想幫助下學業想戴
想請問下各位巴絲 facebook果間 Blue Stone Crystal Accessories好唔好?

佢ig name譯返做中文係水晶底線香港 紅磡有showroom 免得開全名了 早排因爲佢賣得平比人屌

你覺得真係呢個原因咩
根本係佢周圍辣火頭
同埋無聽過有得上去睇,不過佢會開一,兩日檔口賣野
不過水晶香港d野真係好撚平,平過其他鋪頭幾十蚊
有無巴打買完都影上黎J下,靚既我都去敗多次家比龜頭兄
搭單問句,某land 既粉狐有無用 朋友好想買,好似好撚神奇咁
想請問下各位巴絲 facebook果間 Blue Stone Crystal Accessories好唔好?

紫晶 螢石
我去左睇間野既相,值得一試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞