水晶集中討論區(2)- 貼你啲晶上黎

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
呢間野真定假
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【精美天然白水晶手链~颗颗精选高通透度~AAAAA级~特价8折】¥AZCFRcdRVF¥http://c.b1wr.com/h.2CUwIl?cv=AZCFRcdRVF&sm=8b0682

白晶好少有假架啵

未必

睇相完全冇色差,仲咁平
今日再認真睇多次,玉器街果邊啲捷克隕石基本假咁濟 好多倒模隕石。
不過市場反而有似係真既

係呢
鋪頭嘅話以我所知得三間有
有兩間都好貴
一間就啲石一般
反而市場入邊我有個熟嘅檔主

市場係咪角落頭果間

Yes 有一粒石好想買
希望大家高抬貴手留返俾我

你諗住買咩石 我下次去應該買精簇

想買晶洞遲啲搬左屋就去果邊搵
有晶啲晶洞好靚(不過唔會擺出黎 要叫佢拎先有

晶洞你預幾錢budget 我見好似細細個都過千咁

我上次問過 我想要既大細果間都唔過二千
好似4kg(其實我已經唔記得左
不過都早幾個月 依家應該貴啲

係呢
有兩間都好貴
一間就啲石一般

市場係咪角落頭果間

Yes 有一粒石好想買

等我搵日又出去睇下先
我諗緊紫晶簇/洞係咪可以順便旺埋學業
旺角邊到有靚水晶鏈買
聽日出旺角 想順便買草莓/紅紋+月亮
呢間野真定假
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【精美天然白水晶手链~颗颗精选高通透度~AAAAA级~特价8折】¥AZCFRcdRVF¥http://c.b1wr.com/h.2CUwIl?cv=AZCFRcdRVF&sm=8b0682

運費分分鐘貴過佢
今日再認真睇多次,玉器街果邊啲捷克隕石基本假咁濟 好多倒模隕石。
不過市場反而有似係真既

係呢
有兩間都好貴
一間就啲石一般

市場係咪角落頭果間

Yes 有一粒石好想買

晶軸佢冇咩好
其實我哋係咪講緊同一檔

市場係咪角落頭果間

Yes 有一粒石好想買

等我搵日又出去睇下先
我諗緊紫晶簇/洞係咪可以順便旺埋學業

我都係差紫晶洞

係呢
有兩間都好貴
一間就啲石一般

市場係咪角落頭果間

Yes 有一粒石好想買

同埋想搵隻好靚嘅瑪瑙聚寶盤 一來無錢二來好少貨(係重點

係呢
有兩間都好貴
一間就啲石一般

市場係咪角落頭果間

Yes 有一粒石好想買

同埋想搵隻好靚嘅瑪瑙聚寶盤 一來無錢二來好少貨(係重點

想平咪自己上eBay訂 間唔中會有啲好平既
想問下Mariposa啲晶族靚唔靚?
想問下Mariposa啲晶族靚唔靚?

去過佢間舖 啲晶簇好細 我啲客話翻我知佢係會教人幾個細既晶簇起屋苑
但水晶手鏈有啲質素唔錯 我買過自己淨化完能量幾好 粟米本人都幾好人
不過市場反而有似係真既

係呢
有兩間都好貴
一間就啲石一般

市場係咪角落頭果間

Yes 有一粒石好想買

晶軸佢冇咩好
其實我哋係咪講緊同一檔

我果日去佢冇放晶簇出黎 叫我第二日去睇
如果買邊間靚

happy share

近排晶之緣啲紫龍都唔錯 呢條係買黎送人
搞到我又想買多條比自己

分享下我條月亮同碧壐 有無人評下

條月亮幾錢?好正

碧壐唔錯
反正我覺得月亮差啲
玻璃但無乜光咁

我好鐘意透月亮

條月亮好似差唔多二千
月亮其實好光但我影唔到
我都勁鍾意透月亮

咁呢條呢? 喺IG shop見到

好膠

我條cheap cheap 金髮

琴日買左條黑髮晶 唔知好唔好

好膠

咁似萬樂珠

好膠

咁似萬樂珠

😂又係喎 佢賣750啊萬樂珠

淨化左未?能量唔錯呀
黑髮幾好

淨化左未?能量唔錯呀
黑髮幾好

點解睇圖都知到能量
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞