水晶集中討論區(2)- 貼你啲晶上黎

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
新仔琴日買
我想加強靈感 店長推彼得同紫玉
最後選左呢條 一見到佢就比佢吸引左(主要係比佢黃色位吸引) 放上手都FEEL到能源
我想問條水晶睇落去愈帶愈頹,有咩方法解決?
已經晚晚擺白晶簇

一係你個晶簇已經無能量 一係你擺既時間唔夠耐
影上黎啦
紫晶洞 平平地有冇交易
係邊到買?

想平到點 想要幾大擺到幾多條幾厚
乜都唔講

S7同黃虎眼留名
我想問條水晶睇落去愈帶愈頹,有咩方法解決?
已經晚晚擺白晶簇

一係你個晶簇已經無能量 一係你擺既時間唔夠耐
影上黎啦

最主要係覺得條藍玉髓好頹比起當初買
近期目標(不過無錢):

saixxx d 超級七
wong d 銀飾
仲有金草莓,唔知買邊間好
紫晶洞 平平地有冇交易
係邊到買?

乜都唔講

under $500
想擺到兩條鏈的size 就ok
近期目標(不過無錢):

wong d 銀飾

S7大家budget通常預幾多
近期目標(不過無錢):

wong d 銀飾

我個條買咗990
近期目標(不過無錢):

wong d 銀飾

我個條買咗990

我自己果條買左千一 準備遲啲買多條4000蚊質素既做孝女
紫晶洞 平平地有冇交易
係邊到買?

乜都唔講

under $500

500蚊既晶洞你一條都唔會擺到
買晶簇啦
近期目標(不過無錢):

wong d 銀飾

我個條買咗990

係鋪頭價定ig/批發價
近期目標(不過無錢):

wong d 銀飾

我個條買咗990

係鋪頭價定ig/批發價

我玩唔起貴野
諗住買晶體清 但少礦物果種 果間野都係賣6字頭

ps真係唔係賣廣告 呢排無錢未買住 請各位巴打絲打留返一條比我

上問下呢條紫晶 得唔得 岩岩試玩

幾好
紫晶洞 平平地有冇交易
係邊到買?

乜都唔講

under $500

買晶簇啦

應該得擺到

一粒
紫晶洞 平平地有冇交易
係邊到買?

乜都唔講

under $500

買晶簇啦

應該得擺到

一粒

晶洞可以吸財同加強水晶的能量ma
晶簇我有
近期目標(不過無錢):

wong d 銀飾

我個條買咗990

係鋪頭價定ig/批發價

我玩唔起貴野
諗住買晶體清 但少礦物果種 果間野都係賣6字頭

ps真係唔係賣廣告 呢排無錢未買住 請各位巴打絲打留返一條比我

我諗係4k既ig價
批發價4k就會係市價過萬
拆完利事 可以買返條s7 玉器市場唔知有冇靚架呢

好耐無去對上一次係睇晶洞
不過一定有既 但玉器市場啲s7無ig咁靚
如果我有一條草莓晶 再買第二條又係草莓
跟住擺起可能唔戴佢
佢(我第一條)唔會嬲我㗎
跟住擺起可能唔戴佢

最好久唔久戴下 真係完全唔戴就送人/去埋左佢/賣左佢

咁其實ig啲s7邊度黎 唔會淘返黎掛
跟住擺起可能唔戴佢

唔戴果啲其實可唔可以拆左佢再加工做裝飾品?

咁其實ig啲s7邊度黎 唔會淘返黎掛

咪玩啦絲打 我都想有得淘
上次真係去睇過淘寶啲s7 仲貴過我賣翻出去
淘寶靚水晶其實係好撚唔抵
不過我知道有部分人係大陸批發(吹水果陣佢地認) 有部分人係玉器市場入翻黎
(大陸批發好多都係真野 不過唔會係淘寶搵到咁解
跟住擺起可能唔戴佢

唔戴果啲其實可唔可以拆左佢再加工做裝飾品?

可以既 你有用唔會長擺就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞