水晶集中討論區(2)- 貼你啲晶上黎

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
家下有天鐵,捷克隕石,黑曜石 遲啲加個晶洞
見你地成日講s7,買唔買返條好呢

綠隕定黑

綠隕,第一頁果舊

想分享下呢條薔薇輝石/玫瑰石
佢係有同紅紋石類似功效(有奸商拎佢話係紅紋石), 吸引正緣,對應心輪海底輪
我個人好鍾意薔薇輝石,我之前戴過紅紋石會生暗瘡同躁底,但係薔薇輝石俾我一種踏實好多嘅感覺
雖然佢冇紅紋石嗰種半透明咁靚,但係佢玫瑰色,唔似紅紋咁偏橙色
價錢係平過紅紋石好多好多,因為本身大陸同台灣都係產地
我呢條係淘寶二十蚊人仔

詳細可以睇呢個網http://blogcity.me/blog/reply_blog_express.asp?f=GX3D1DPZVX239603&id=787555&tm=69199.16

淘寶買水晶有冇邊幾間信得過?

你係驚買到假嘢加熱加色嗰d?
我自己冇特定買邊間,平嘅就睇comment
貴少少過200我揀一物一圖
未買貴過400嘅

紫晶嗰d咁好多都加熱過就算你香港舖頭買都未必識睇

我怕買到膠珠/玻璃珠
我想問月亮石係屬金定水呀? 想買但我5行好似唔戴得金

想分享下呢條薔薇輝石/玫瑰石
佢係有同紅紋石類似功效(有奸商拎佢話係紅紋石), 吸引正緣,對應心輪海底輪
我個人好鍾意薔薇輝石,我之前戴過紅紋石會生暗瘡同躁底,但係薔薇輝石俾我一種踏實好多嘅感覺
雖然佢冇紅紋石嗰種半透明咁靚,但係佢玫瑰色,唔似紅紋咁偏橙色
價錢係平過紅紋石好多好多,因為本身大陸同台灣都係產地
我呢條係淘寶二十蚊人仔

詳細可以睇呢個網http://blogcity.me/blog/reply_blog_express.asp?f=GX3D1DPZVX239603&id=787555&tm=69199.16

淘寶買水晶有冇邊幾間信得過?

你係驚買到假嘢加熱加色嗰d?
我自己冇特定買邊間,平嘅就睇comment
貴少少過200我揀一物一圖
未買貴過400嘅

紫晶嗰d咁好多都加熱過就算你香港舖頭買都未必識睇

我怕買到膠珠/玻璃珠

膠就真係唔多
玻璃就睇人地comment d圖咩樣,其實染色會好明顯
自己上網google下真假嘅分別...
或者買d難整假嘅eg藍月亮石
小心d特別平,好似紅紋咁,鮮色得嚟冇乜紋又透,可能係碎石合成
或者揀間信用好d嘅先買

家下有天鐵,捷克隕石,黑曜石 遲啲加個晶洞
見你地成日講s7,買唔買返條好呢

買啦買啦 買埋極光23 金髮 s7 舒俱萊
草齊一套神裝

膠味濃

講啲貴野姐咁都膠咩

金髮好貴架?
不過睇極都覺得s7個樣唔太吸引

金髮係世界上最高價既水晶之一
不過係講啲極品
我呢條都唔平
睇曬你地講既crystalfxxt既post
點解d s7咁貴
跟住我打 #超級七 睇啦
我見有間8mm都係600幾蚊,仲要睇相ok清
再平d 見到其他300幾,400幾都有,當然無咁靚
不過人地要比租,費事比較
點解d s7咁貴

睇質素啦 9mm我賣過條三千幾既 不過係滿閃片
點解d s7咁貴

但佢無咩礦物喎
巴打搵唔到你間野

有藍色就金+水

白/銀/金色係屬金

有藍色就金+水

白/銀/金色係屬金

我同你相反 五行要金

不過我帶左條月亮石真係好運左
火多既人配紫晶係咪冇咁好
有咩屬金/水既晶對學業,考試好

有藍色就金+水

白/銀/金色係屬金

我同你相反 五行要金

其實水晶唔洗睇五行睇功效同七輪就夠
最多加埋睇眼緣
因為你水晶係要佢個功效
無可能因為五行唔夾而唔戴
點解d s7咁貴

但佢無咩礦物喎
巴打搵唔到你間野

你email我我話你知我間野啦
email:zitaooc1999@gmail.com

唯一一條, 有日行過間鋪頭突然就買咗
好似話係藍虎眼?其實係唔係
點解d s7咁貴

但佢無咩礦物喎
巴打搵唔到你間野

仲有間9mm好似700幾

大既珠係藍虎眼黎

但佢無咩礦物喎
巴打搵唔到你間野

我都email左你 可唔可以話埋俾我知
email係ch...開頭
之前冷落左啲晶,有咩方法可以淨化返佢地
粉紅澳寶
戴左7-8年
實物粉好多
之前冷落左啲晶,有咩方法可以淨化返佢地

晶簇
但真係唔會再戴既水晶最好去搵個花園埋左佢/送比人

有藍色就金+水

白/銀/金色係屬金

我同你相反 五行要金

最多加埋睇眼緣
因為你水晶係要佢個功效

我驚忌個樣野仲戴會更加唔好

有藍色就金+水

白/銀/金色係屬金

我同你相反 五行要金

最多加埋睇眼緣
因為你水晶係要佢個功效

我驚忌個樣野仲戴會更加唔好

同一隻水晶唔會條條都戴到你唔好既
但有啲難真係搵到條能量同你夾既
同有部分水晶能量太強 如果你本人氣場薄/身體弱都會受唔到

大既珠係藍虎眼黎

啲啡色越嚟越多 係咪應該淨化吓
點解d s7咁貴

但佢無咩礦物喎
巴打搵唔到你間野

介唔介意tg埋我
https://t.me/Lpssss
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞