水晶集中討論區(2)- 貼你啲晶上黎

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
晶之x 咁多分店,佢地d水晶其實有無料到,我買左條月亮頸連靚係靚但好似無乜料到
晶之x 咁多分店,佢地d水晶其實有無料到,我買左條月亮頸連靚係靚但好似無乜料到

有無料到可能唔關條晶事,而係睇你同條晶夾唔夾
聽人講戴水晶都要跟五行黎戴,如果無跟可能會越戴越衰
又或者未必係無料到,只係個效果唔係你期望既個種
例如d人戴粉晶係想拍拖,好多仔溝既
但佢戴完之後只係識多左男仔,而唔係一開波就有人溝
佢咪會覺得條晶無料到咁囉

利伸 新手,唔係識好多野,請各位多多指教

學到野
咁搵日去志蓮淨苑睇下有無高人幫到我
佢地星期一至日都開?
開到幾點?

學到野
佢地星期一至日都開?
開到幾點?

其實我都係上網睇學下野,你試下google下咩水晶呀五行呀睇下幫唔幫到你啦
志蓮淨苑我就真係唔知喎,我連個到有水晶賣都唔知
男人老狗走去買狐仙放屋企會唔會比員工指住笑

放屋企會比員工笑

條粉晶係岩岩開始玩水晶個時買,唔係好識揀,不過因為好平所以都無咩所謂,戴落感覺唔錯所以都keep住戴

紫晶就係啲魔法用品舖買既,睇個時一眼就睇中佢 揀黎揀去都係捉住喱條唔放

金髮晶同金曜石都係商場啲晶石店買,話唔知執定搬舖所以好平賣,好似2百幾兩條

咩魔法用品鋪
有興趣

條粉晶係岩岩開始玩水晶個時買,唔係好識揀,不過因為好平所以都無咩所謂,戴落感覺唔錯所以都keep住戴

紫晶就係啲魔法用品舖買既,睇個時一眼就睇中佢 揀黎揀去都係捉住喱條唔放

金髮晶同金曜石都係商場啲晶石店買,話唔知執定搬舖所以好平賣,好似2百幾兩條

咩魔法用品鋪
有興趣

係觀塘架間野,starryxxxxxx

放屋企會比員工笑

水晶店員工

咩魔法用品鋪
有興趣

咁我知了 thx

放屋企會比員工笑

水晶店員工

反正你又雙失 又廢青
最多都係失埋面子
變成 三失的廢青 姐
一切關於桃花拍拖既相關水晶都等其他巴絲答
我真係唔識既
想買黑矅石既手鏈戴 保平安
想問係咪好多學問?
想問月亮石係咪可以改善人緣?

依家份工好多小人

買摩根算啦

想問巴打摩根係咪都係越透越多石紋好?
成日覺得嗰d實色摩根好似染色玻璃

利申: 唔太識玩水晶
想買黑矅石既手鏈戴 保平安
想問係咪好多學問?

無學問
記得戴右手
想問月亮石係咪可以改善人緣?

依家份工好多小人

買摩根算啦

想問巴打摩根係咪都係越透越多石紋好?
成日覺得嗰d實色摩根好似染色玻璃

利申: 唔太識玩水晶

摩根一般分成3個lv

做咩冇人答
紅紋係鎖住愛情
粉晶係桃花同埋 想知再講

我都想知求姻緣買紅紋/粉晶/草莓晶好

係玩下玩下定依家有條仔要留住佢
定係有個目標但未一齊到

搭單問下得唔得
有男朋友 想更加sweet同留住佢
應該戴咩好 本身自己有一條草莓晶但唔覺得有咩功效

學到野
佢地星期一至日都開?
開到幾點?

點解要去志蓮淨苑

定係有個目標但未一齊到

搭單問下得唔得
有男朋友 想更加sweet同留住佢
應該戴咩好 本身自己有一條草莓晶但唔覺得有咩功效

紅紋
唔使太多 耳環吊墜都應該夠

咩魔法用品鋪
有興趣

你講緊嘅魔法係指?
巫術?
一切關於桃花拍拖既相關水晶都等其他巴絲答
我真係唔識既

點解既 但你對其他方面都好有研究

放屋企會比員工笑

水晶店員工

我唔評論
祝你好運

學到野
佢地星期一至日都開?
開到幾點?

其實我都係上網睇學下野,你試下google下咩水晶呀五行呀睇下幫唔幫到你啦
志蓮淨苑我就真係唔知喎,我連個到有水晶賣都唔知

最番舊post有講過

定係有個目標但未一齊到

連目標都無
純粹想識多d人

紫晶加粉晶 睇下有冇feel

定係有個目標但未一齊到

答單問,有鍾意人但人地好似無feel
如果佢唔鍾意我都想有第2啲人出現
之前買左粉晶有無錯

你諗清出嚟唔係想要宜家呢個目標定係要搵第啲先呀

定係有個目標但未一齊到

連目標都無
純粹想識多d人

[厹mode ]hi be fd ok?[/厹mode ]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞