Super Junior D&E ‘Bout You 從頭到腳大發相愛相殺討論區(24)

1001 回覆
26 Like 3 Dislike
到底赫宰做咩突然唔識高
不過東海d表情同而家一無變過
好Q呀哈哈哈哈哈哈哈
李赫宰係有高過允浩既日子
李東海之後又高得快左
可能李赫宰細個高得快
Key個新節目好好睇呀
好relax我地又可以了解到D&E多d
東海同希澈一樣都活得好通透
人生導師呀
出左中字啦?
b站好快手出咗了
好好睇!!真摯得黎又搞笑
好想擁有間咁既小屋
好靚呀
https://m.weibo.cn/1773496441/4281746780879869
李豆奶變左啦

係時候po返依張相出黎
成年豆

好想剪咗佢啲頭髮
啱啱睇到呢個好好笑
金·每次都吐槽出我心声·希·elf官方代表发言人·澈
https://m.weibo.cn/detail/4280669150344672
丫 李赫宰欲到我係女都想J佢
好好J
180907 SUPER JUNIOR-D&E JAPAN TOUR 2018 VCR 文字消息
1️⃣
李赫宰暈倒在地上,黑色帶子綁在眼前。有個男的拿著鞭子,捆綁他,摸他!!!然後他塗口紅!油漆從他身上留下來 李赫宰在水中跳舞,渾身濕透,周圍四個半裸男……李赫宰摟著兩個半裸男去,vcr結束了
2️⃣
赫:我現在教你們日語!然後開始念日語書……
海扔了一個紙張:吵死了!
這個vcr是他們練習的日常
東海說話,赫搗亂,穿了一個bout u的T恤,然後bout u印在了左胸前,東海突然張嘴咬了赫bout u的T恤那個位置!!
3️⃣
東海脫開自己的衣服,很誘惑,然後拿著鞭子,還在地上很誘惑,趴在地上!!!
4️⃣
赫弄了兩個小辮子,裝自己是水冰月。然後海穿著皮衣來了,特別凶悍!赫:給你們我的心好嗎?

Cr 掌心witheunhae
-
誰可以解釋一下這次日巡VCR的概念😂😂😂

有幾個shot都影到 唔知係紋身定整損咗

180901東京→雅加達
大家有冇睇橫濱場repo
赫海狗感到心滿意足幸福快樂
佢對腳真係
大把女仔自愧不如(包括我)
不過佢地有紋身應該會好型
連性別優勢都冇左
人地d腳先係腳 我地呢d叫下肢
被撒旦吻過的下肢
不過睇key魔房個集赫宰塊面肥咗
有情飲水飽呀
唉好想佢地同童童嘅飯量睇齊
特兒瘦到紙片咁 大雲又係食好少
東海仲話佢減緊肥 心諗唔係下嘛 行程咁滿仲減肥
其實佢地(童赫海)都食得算最多
係淨低個啲keep住節食
個人認為即使係女仔
呢對腳都係太瘦

食多啲野啦佢地
終於明白點解175都係得60幾kg
無175
佢地成日練舞 食又唔定時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞