Super Junior D&E ‘Bout You 從頭到腳大發相愛相殺討論區(24)

1001 回覆
26 Like 3 Dislike
等睇隔離po突破600正皮
同你地傾到唔想訓教
magic一票
其實我好鍾意聽佢哋d 慢歌
andante
사랑이이렇게
Goodbye my love
李東海solo my everything
sfs全個album都超級好聽
1. Blacksuit
2.Devil
3.sexy free &single
我都係
其實有個問題想問大家好耐
最鍾意佢地邊首主打?排頭三看看
我先:
1.Lo siento
2.blacksuit
3. Devil / magic(後續專算唔算主打)

我其實比較鍾意佢地轉左曲風之後既歌

1. It’s you
2. Lo siento
3. Mr simple
It’s you有打歌我當主打嫁
1. Don’t don (sorry我有少少非主流
2. It’s you
3. Bonamana
我話: 李赫宰都好靚仔架睇吓 (係咁搵啲靚仔樣俾佢睇)
佢: (無視) 我都係覺得李東海果種樣靚仔啲
OK you win
其實首首都鐘意
It’s you
Don’t don
Devil
sj慢歌list
a short journey 之前聽親都喊
marry you 唔記得你地有冇睇過全部大合唱既marryyou 喊到傻
andante
kry既dorothy
we can
日專hero
bittersweet
仲有超級多 歡迎補充
其實有個問題想問大家好耐
最鍾意佢地邊首主打?排頭三看看
我先:
1.Lo siento
2.blacksuit
3. Devil / magic(後續專算唔算主打)

我其實比較鍾意佢地轉左曲風之後既歌
1. Don’t don (sorry我有少少非主流
2. It’s you
3. Bonamana

Don’t don紅頭金希澈盛世美顏 不服來辯

搵返2015自己save係facebook既圖

睇熱門cm 原來我po左個幾張相有成二百幾正皮
多謝大家 好多謝海
補充一首 Lunar Eclipse
sj慢歌list
a short journey 之前聽親都喊
marry you 唔記得你地有冇睇過全部大合唱既marryyou 喊到傻
andante
kry既dorothy
we can
日專hero
bittersweet
仲有超級多 歡迎補充

Suju最中意既歌永遠係album入面啲輕快歌
最中意way for love, Song for you, good person, confession, our love
good person好聽到
有好多絲嘅post 都想回覆,但真係要訓,明天回
原來我都有116
我都係 早抖各位
每次supershow臨開場一定會播song for you
全場大合場每次都起曬雞皮好想喊
Magic真係好正
我好少聽佢地抒情歌
求介紹一堆
我明明病左要訓 但越覆越精神
啱啱打左個慢歌list係上面 快d碌上去睇
見到了 等我開始聽先

可鹽可甜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞