Super Junior D&E ‘Bout You 從頭到腳大發相愛相殺討論區(24)

1001 回覆
26 Like 3 Dislike
銀包ready 電話電腦ready
原來係咁
我竟然而家先知
銀包not ready

赫宰真係好善良
我都要學下先得
@李赫宰安利净化博
#李赫宰[超話]# 180826 coex簽售會 後記
💙:那麼Instagram請多上傳一點吧!
赫宰:今天也上傳了很多呀?
💙:不要宣傳 個人的才對!自拍!
赫宰:太難了 不知道應該說什麼
💙:想念我們的時候就上傳吧~
赫宰:那麼就要一直上傳了 沒關係嗎?一秒就要上傳一次了

「cr:sunshine710701」 ​​​
我都唔係好清楚
係睇b站啲彈幕得出黎嘅答案
投票/打榜
歡迎隨時增刪修訂

1.Billbaord Fan Army
https://www.billboard.com/fan-army-bracket/
**清cookies可以無限投
Final喇!!對家好勁,隨時反超兼拉大比數
連哥哥們都幫我哋投,大家都要努力啊
已經被人反超 用無痕同清cookies都投得 大家一齊投啦好唔好

2. Show champion
用 “idol champ” app投 一日三票
目前有兩個 一個係投開嘅show champion 另一個係monthly idol 寫明D&E 一次好似係值15粒心心
前面有絲打po咗教程
赫海咁用心整專輯咁用心打榜咁用心宣傳
一齊送個一位俾佢哋啦

唔係你唔投唔做嘢就要「開除粉籍」
但係哥哥們咁錫我哋 忍心佢哋努力完冇回響嗎
我們不是ELF嗎?(東海式哭)
花少少時間投個靚票啦
billboard 已經被人反超 用無痕同清cookies都投得 大家一齊投啦好唔好
已經開始比人反超啦
大家仲覺得自己係贏緊?
我地一個一個打敗行到依家
我地一定要贏 唔係就百廢哂架啦
大家投票啦
【官網】180827 SuperJunior官網更新#申東熙[超話]#相關:MBC中秋特輯‘2018 偶運會 選手權大會’8月27日第二次錄制,神童將出戰保齡球項目。 ​​​
諗起特哥兢步同跨欄
競步 全部都犯晒規 笑死
睇佢地參加既項目 都feel到從少年成為了老少年了

到底依個係咩髮型黎
岩岩起床
幻想下就紅都面晒
諗起都笑到停唔到
Sexy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞