Super Junior D&E ‘Bout You 從頭到腳大發相愛相殺討論區(24)

1001 回覆
26 Like 3 Dislike
#SuperJunior #슈퍼주니어
#슈퍼주니어_아시안게임
#SuperJuniorInJakarta
#SuperJuniorAsianGames
#SuperJuniorAsianGames2018
#SuperJuniorClosingCeremony
#SuperJuniorAsianGames2018ClosingCeremony

可以去twitter刷

特哥好縱空兒
仲有bus 明明個架係貨車黎佢當bus
做狗好過做人
間屋好靚
我唔介意成為空兒
估唔到空兒會成日吠
要咩有咩
http://www.bilibili.com/video/av30558346

知道也沒有用的sj常識有video版本
有無人發現到東海ig del咗好多有關銀赫嘅相
個啲飲紅酒 情侶襪都del咗
啊哈哈哈哈哈哈哈今天都市男女小赫哥哥簡直氣暈特特哥😂😂😂😂
先是拿了限量版的20週年的山泉水喝又是開了冰箱裡那限量版的啤酒..
後來又看見滿廚的午餐肉和火腿肉...
又爬上沙發,打開抽屜又因為要和空兒玩一直拋玩具😂😂😂😂
最後去鞋櫃看見限量球鞋還穿去給特特哥看😂😂😂😂
而且還一直穿著鞋跳起來😂😂😂
特特哥直接氣到說“너가....가!가!가!가!가!”😂😂😂😂
空兒也一直吠😂😂😂然後最終小赫拿走了午餐肉和巧克力餅乾回家😂

#SUPERJUNIOR#利特#銀赫

赫宰又食又拎
無事既....
百厭星
難以想像佢地上哂去特哥屋企
我驚佢打掃唔係解壓 係想打死佢地
事實係打佢地先係解壓
佢地真係好神
啲性格係一個勁極端 睇83line就知
希大間屋紅黑 teukkie白灰
但可以咁融合又長期嘈到拆天
好想睇一次特哥鬧佢地
真正既Tom & Jerrys
大雲一定又會企係特哥個邊
真係tom n jerry

熱烈慶祝elf為老少年拎到一個fandom大賞
紅酒個張好快就del左,反而無留意情侶襪都del埋! 之前有人話東海其實好少del post,應該同d留言有關!唉!有d fans留言真係好弱智
佢一時del post一時改caption
之前俾人傳同irene個張相 好快改做bro and sis
同銀赫個啲直程del

始源
又係啲毒唯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞