Super Junior D&E ‘Bout You 從頭到腳大發相愛相殺討論區(24)

1001 回覆
26 Like 3 Dislike
#SuperJunior[超话]# Naver实时一位
推特韩国区二位:#AsianGameswithSJ
五位:SorrySorry
疯狂表白我们世界豆!![good][good][good] ​​​

去刷下naver同tw
世界dol
韓網終於有實時一位
sorry sorry = 唔好意思
希望韓國人善待佢地 多啲支持下
不過今次都好過mama,有三首歌
係運鏡on9 d之外
南韓唔好只搜不聽佢地既歌啦
到時可以再大大力咁摑南韓一巴
大家比心機投!
我都覺得舊年好撚委屈 連利特都忍唔住出聲
講真 佢地又唔係真係恨你個豬肉獎
但MAMA都冇尊重個suju
啲新團可以表演幾首歌但sj
最好睇係佢地表演superman個次
型到震
嘩 啱啱出街冇睇到直播 諗住番黎睇番有線個重溫
個男主持介紹sorry sorry 聽到個廣東話譯名真係好撚尷尬 真係睇到唔好意思
女主持介紹全團人名好明顯照稿讀 但最後自由發揮講話唔知齊唔齊人 真係
明明早一日去彩排 dance break影晒唔關事既野
Sorry sorry dance break影去fans都算
Mr simple倒立影去利特個度
佢2個係咪似到個cam撈亂埋
Cam個到應該係印尼話事 唔關香港呢邊事...
Btw我未睇

cam man
只可以講super junior就係即使不再junior但仍然super
(雖然佢地都唔似三十幾歲...)
https://m.youtube.com/watch?v=YYYFlTLTTIM
其他國家d主持都好乖
180903 dirasugandi ins story更新李东海相关 原po主是印尼本地的一位歌手 昨天也有在闭幕式上进行了表演~

東海inbox人地
小粉絲 好得意
好似我地平是會做既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞