Super Junior D&E ‘Bout You 從頭到腳大發相愛相殺討論區(24)

1001 回覆
26 Like 3 Dislike
大家會投以羨慕又崇拜既目光
180825柳熙-烈的写生-簿 职业海吹·赫 从不会缺席

柳:两位是同年的吧
赫:是的,我们从15岁的时候就认识了,已经18年了
柳:几乎是走过了人生的一半了,那你们肯定会觉得对方有什么点是特有魅力的吧
赫:东海的话(盯),就是特别帅……在我看来,以我的标准来说他是爱豆中的第一!
海仰天长羞(〃ノωノ)……观众笑
赫:那是我的标准啊……是我的取向啊……东海是SM的外貌大赏
柳:以前SM确实是有外貌赞,舞蹈赞的
海:说出来你们可能不信,但确实是我
柳:但银赫你是什么赞
赫:我那时候是朋友介绍进来的,我朋友最赞

好有sense
又喊又笑
赫宰朋友係指俊秀...?
等我刷下竹馬line先
特哥发来了语音message疯狂地夸赞了两位弟弟内容如下:
D&E的两位真的又帅气又可爱,唱歌好听跳舞好看,又能作曲,我要是女生的话都会爱上的。
如果我能加入D&E,组个D&E&LEETEUK一起开巡演的话就好了,我会一直期待着这一天的到来的。

对此小盒作出的评论:首先特哥发来留言这件事我还挺吃惊的。然后这个留言有点太走形式了吧😂还有就是说了很多没用的话比如什么D&E&LEETEUK这种,难道不是在浪费时间吗?
小虎:特哥发来这样的留言很感动,希望你在家好好为我们应援。

Super Junior -LED
係啊 佢指俊秀
小分隊個名係LED
朋友贊
赫宰係點入sm架?
我記得佢之前講過 試左兩次先入到
頭一次太緊張
但冇講過係朋友介紹

可能第二次入到都係因為俊秀

利申: 唔清楚
我覺得佢意思只係因為俊啾喺SM
所以佢先會想入SM 先遇到東海
我覺得佢意思只係因為俊啾喺SM
所以佢先會想入SM 先遇到東海

俊秀 一直以嚟打慣左
http://www.bilibili.com/video/av30344751

睇完現實男女2 覺得做隻狗好過做人
岩岩睇返上星期集super tv
我想問下點解銀赫佢話唔食得刺身
記得係中國一個節目叫 最強天團
佢地上個陣赫宰好似都有講過點解試兩次
雖然係中藝 但都幾好笑
投票/打榜
歡迎隨時增刪修訂

1.Billbaord Fan Army
https://www.billboard.com/fan-army-bracket/
**清cookies可以無限投
Final喇!!對家好勁,隨時反超兼拉大比數
連哥哥們都幫我哋投,大家都要努力啊

2. Show champion
用 “idol champ” app投 一日三票
前面有絲打po咗教程
赫海咁用心整專輯咁用心打榜咁用心宣傳
一齊送個一位俾佢哋啦

唔係你唔投唔做嘢就要「開除粉籍」
但係哥哥們咁錫我哋 忍心佢哋努力完冇回響嗎
我們不是ELF嗎?(東海式哭)
花少少時間投個靚票啦
冇記錯係唔鍾意食生野
投票/打榜
歡迎隨時增刪修訂

1.Billbaord Fan Army
https://www.billboard.com/fan-army-bracket/
**清cookies可以無限投
Final喇!!對家好勁,隨時反超兼拉大比數
連哥哥們都幫我哋投,大家都要努力啊

2. Show champion
用 “idol champ” app投 一日三票
目前有兩個 一個係投開嘅show champion 另一個係monthly idol 寫明D&E 一次好似係值15粒心心
前面有絲打po咗教程
赫海咁用心整專輯咁用心打榜咁用心宣傳
一齊送個一位俾佢哋啦

唔係你唔投唔做嘢就要「開除粉籍」
但係哥哥們咁錫我哋 忍心佢哋努力完冇回響嗎
我們不是ELF嗎?(東海式哭)
花少少時間投個靚票啦
180826.coex簽售會上,
赫:SJ大隊新專大概會在9月中到10月中上之間〜吧〜

好期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞