[又到八月又開季] NFL 美式足球討論區

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
Kansas 進攻呢一兩季係好勁
係alex smith帶唔到隊更上一層樓
Carlson
Kareem hunt 都係差咁啲。

Passing 玩哂。
算係咁啦
Kelce hill watkins 三個夠都已經比好多隊好
發覺pats一輸就無人上嚟傾下波
咁我又真係要承認Jaguars 勁撚咗好多
連bortles都進步
我估得kansas offense有力一戰
jax防守真係好撚勁
Josh Gordon去Pats啊屌
Packers
cardinals...應該都入唔到playoff
larry fitzgerald 應該走或者退休啦...
叫佢high 少陣嘢先啦
而且Pats 更大問題係出係Defense,Bill Belichick 花盡心機搞O-Line 同D-Line 結果而家輪到LB/DB 柒下柒下
我頂,原來Eric Decker退咗休
仲心諗點解Pat咁少WR用但又唔見佢
上季初成日屌嘅Gilmore,而家得佢叫做打得好
估唔到Pat而家嘅頭號WR已經係Hogan
留名等睇Gordon.

希望佢有得落場打
High完野再落場
就係因為aaron rodgers上年個season ending injury先搞到今年roughing the passer call吹多左
同埋好似話clay matthews抽起kirk cousins隻腳先俾flag佢
不過觀眾角度睇搞到d line rush個時好似姐手姐腳咁又無咩癮
Steeler 正式將LeVeon Bell 移出Active Roster

佢今季必須要向Steelers report 6個禮拜duty,否則Steelers 可以係下年用返差唔多人工將佢Franchise Tag

只要符合6個禮拜報到嘅要求,下年Steelers 就要用多好多Cap Room將佢Franchise Tag

預計佢week 10 先會反嚟慢慢hea 住報到
其實佢俾steelers franchise tag賺少幾多
聽人講
睇位置黎計, RB其實已經係最高
但佢覺得自己係RB+WR, 咁個價高自然唔同
參考數字 而家bell得一年約$14.5 million, 短約, 吸引力=0
odell beckham jr 五年 $95 million (19million/year) , 長約喎
個個人心目中個價唔同, 只可以講勞資分歧囉
仲未計leveon bell全聯盟最top嗰啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞