[又到八月又開季] NFL 美式足球討論區

1001 回覆
10 Like 2 Dislike

(不過又冇Touchdown
NE 條Secondary 下半場廢撚到
已經將McCourty Twins 擺埋同一邊但係一啲默契都冇
兩球long tds 都係佢哋果邊瀨嘢
呢球 Chiefs 醒目嘅應該唔 tackle 俾 Pats 攞7分
剩1分鐘1 TO 都叫仲有機會
Tackle 反而俾 Pats eat clock
想問下會唔會有app睇到全場game既full replay?因為諗住聽日旅行搭車個陣可以睇下
Aaron rodgers
我都係第四節先開始睇
1分0x秒 0 timeout 做到80yards drive
好變態
不過49ers自己有3個timeout 對面man coverage 又要risky deep throw + 俾rodgers 3個sideline catch又真係自己攞屎上身
兩睇
我理解點解佢地 man to man
FG 就贏
實際上Packers 只要 50-60 yard
Soft zone coverage 對住 Brady, Big Ben 同 Rodgers 呢啲級數嘅 QB 等於送 yards
一個 catch and run play 分分鐘已經夠數
而且玩開 man to man scheme 最後先轉 zone coverage scheme 都係玩火
Denver 呢個play靚到
arizona 肯炒人未
我唔想見到fitzgerald咁慘, 不如trade左佢啦...
有冇人睇緊CFL煞科?
是但一隊playoff contender 啦
好過而家係個度浪費光陰
聽日入場睇niners 對rams
等睇巴打燈到rams first loss
各位pats fans gronk 應該傷到week8
冇gronk今晚都應該凍過水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞