[又到八月又開季] NFL 美式足球討論區

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
Josh gordon td
OBJ GOOGGOODJ
Obj個場
傳說中既60碼大手槍終於比我見識到 咁樣反勝真係無得講
NFL 新手想請教下

Giant 有咁多好嘅rb, 但係進攻好差,係咪Eli Manning跌晒watt?
新手想問下如果一二壘有人,然後四壞球保送打者,一二壘既跑者係咪會上二三壘,形成滿壘?求指教
錯post,自隊一打
chiefs同rams仲keep住個勢頭
連jax都stop唔到chiefs
好撚變態chiefs offense
wentz 今季成日俾人sack... acl 影響?
成隊eagles 都打唔番上季咁
唔會一季貨仔下..
Nfl成個生態就係咁
你今年爆出下年好大機會會俾人捉曬路
近年dak好多時同ezekiel 打pa 都俾人捉到路
所以我覺得nfl好睇在於可以睇有咩黑馬或者強隊點improve
咁點解new england可以勁咁多季
因為belichick 真係好撚勁
Mahomes 話哂第一年正選,希望下年唔好比人捉倒路。

我今個week既fantasy都唔敢出Jacksonville defense. 隨時反艇
Dak 同Zeke 不嬲都唔鍾意佢地,琴晚睇佢地打Texans 睇倒流汗
Cowboys MVP 證明係 Travis Frederick
Cam輸左sb之後都沉左一排
何況dak
仲要chiefs堆receivers個個都top
守chiefs真係好難搞
求其執53人都贏sb
Memes 都話求其wal-mart cashier 都攞sb
Drew Brees
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞