[又到八月又開季] NFL 美式足球討論區

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
一人打半季未得
Kyler Murray 最尾打棒球定美足都未知
只可以講而家隊老鷹啲人腳配置係nick foles比較適合啲
但個人能力比我都係覺得 Wentz>Foles
咪搞啦!Rosen 唔錯呀
反而db 除左Baker,我想重組 trade pp21都唔介意!
OL WR MLB DB 好多洞要補.近年draft 既reddick bucannon改造又唔算成功
今年5個rookie qb大家睇好邊個
Rosen
Allen
Jackson
Darnold
Mayfield
是咪mayfield 最好?
Lemar算鳩數啦
一個無pass嘅cam newton
Cam newton仲要本身無pass

Mayfield darnold啦

Rosen係隊rebuild隊暫時討論唔到
Mayfield > Darnold > Allen > Lamar

Allen 嘅 passing accuracy 係個大問題
係大學低過 60% 去到 NFL 通常都無好結果

Rosen 唔識評
O-Line 太差佢連傳都無乜時間
好難睇到啲咩
今日colts 條ol 咁易穿既? 定KC defense 勁左?
食錯藥
個球PI 明顯到咁都唔吹 由頭到尾無望波
Mack受制於廢OL
Hilton被人Mark到實
一人球隊係有極限
住sd十年chargers fans
改左名,有冇人記得我
以前叫陳廷佳,買左好多chargers 商品果條on9

12月去左主場睇波打貓仔

聽日又可以出去同班fans睇波了
最後果下真係有撞kicker???冇啦啦俾人罰...
btw, mahomes 好柒勁下
全城等睇cowboys 仆街
頭先俾人跑穿,俾人屌得好甘wor
troy aikman 個樣似場場都hi完野先去做節目
Colts
Rams一場有兩個100 yards rb
Greenbay姐係戴綠帽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞