[又到八月又開季] NFL 美式足球討論區

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
Cincinnati HC Marvin Lewis will be assuming the Bengals' defensive coordinator responsibilities, per source.

https://twitter.com/AdamSchefter/status/1062001874847629312?s=19

其實佢係咪有老闆裸照
做 NFL coach 做到政府公務員咁
佢係大學應該開堂教 NFL coach job security
Richard Sherman still has it.

其他缺 CB 嘅球隊走哂寶
giants 終於贏
臨尾4th & 3都唔搏走去punt
packers 今年睇黎又無playoff
咁公平啲講
Relax 哥前兩個 play 都好似變咗第二個人咁
一個夠哂時間俾佢但佢獸重 underthrew
另一個普通 screen play 佢傳咗落地下
臨尾4th & 3都唔搏走去punt
packers 今年睇黎又無playoff
唔好講話punt,3rd&2都唔俾一個已經證明左自己有效率嘅RB去試,已經證明McCfatty回撚晒塘。一個淆底輸少當贏嘅HC浪費晒relax哥
咁公平啲講
Relax 哥前兩個 play 都好似變咗第二個人咁
一個夠哂時間俾佢但佢重 underthrew
另一個普通 screen play 佢傳咗落地下
今年睇好Saints 拿SB champ
Ram 俾人overrate 左,defense 係有啲料𣎴過其實easily schedule only
Chief 係幾好,𣎴過Mahomes太後生唔夠經驗
Charger 反而俾人underrate,𣎴過應該唔夠saints 打
利申: Pats fan, defense 一如以往地廢
Saint

係美國但唔捨得入場睇
基本上 McCarthy 一走
Packers 個 coach vacancy 應該係全 NFL 最搶手
Stable owner + top 3 QB = Dream job

而只要 Rodgers 今季繼續健康 Packers 又繼續贏一場輸一場 miss 埋 playoff
McCarthy 應該真係走得
考慮新 GM 加 Rodgers 年紀
應該唔會再咁有耐性
作為Saints fan真係比較擔心WR,入playoff之後經驗好緊要
上年常規賽防守Secondary Rookie大爆發,最後大家知咩事
今年老將嘅接球員全傷,得Michael Thomas一個,其他Smith同Meredith之類最近表現幾好,但係入playoff先跌watt就係咁先
Cowboys vs falcons
支持falcons打狗
saints
Jaguars 浪費緊少有嘅 Superbowl window
Great D
Great Run Game
Terrible QB
Falcons搞咩
幾錢?
而家唔睇drew brees 退休你就後悔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞