[又到八月又開季] NFL 美式足球討論區

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
Great QB at his best on any given day could beat any team.

就咁數都起碼有2支球隊可以贏
NFL 咁耐以黎得一支全勝 SB winner 並唔係無原因
Amari cooper 去 cowboys
Jerry Jones overpaid
Raiders rebuild mode
我放長雙眼睇
Gruden 其實無實績由0開始 Build up 一個 program
香港有邊間酒吧有nfl?
可能Grudne 玩fantasy 好勁呢
都唔知點解Jags 一開季咁強勢但係過咗一個月就開始on9
成條 O Line 甩皮甩骨
Star RB 又傷多過打
靠 Bortles 死得啦
留名今晚睇obj
James Conner 咁嘅表現
Bell 繼續 sit out 只係幫 Steelers rollover 多啲 cap space 落下季
剩兩分鐘
自己隊波有個 Top 3 QB in the game
1 Timeout
只需要入 field goal range
佢唔 kneel 走去浪費時間 return kick
就算唔 fumble 都好戇居
其實上半場個 Safety 都係自己攞黎
人地又 Donald 又 Suh
哪來的自信可以覺得 O Line 頂得住
俾 Rodgers scramble 就算輸咗都叫抵啲
McCarthy 邊會肯放手
基本上等於叫佢走

坦白講佢好似有啲唔識變通
成個 scheme 太倚賴 receiver 自己製造 separation
再靠 Rodgers 睇餸食飯自己 digest play breakdown
搞到吓吓 Rodgers 都好似要出盡奶力先完成到個 pass
學peyton superbowl唔鳩理教練直接4th down conversion
Eli今年俾人sack到痴線
其實係關佢事定Giants條offensive line 太廢
O Line 太廢
佢亦唔再後生
Pocket mobility 一定無以前咁好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞