[又到八月又開季] NFL 美式足球討論區

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
Cowboys 幾耐無入 conference championship
1)Luck 今日自己都打得好差
2)今年嘅 Colts 唔係1人球隊
Andrew Luck 今場嘅 throw 好似完全無 zip
最好係因為天氣問題
唔係嘅 Colts 大鑊
有錢人
<你行你來踢>

在上周的國聯外卡賽,熊隊踢球手在最後一次射門,因為老鷹防守球員的指尖防守,而錯失了43碼的射門。

儘管這球不應該算在他的頭上,但仍有許多芝加哥熊球迷感到不爽。許多球迷更是表示”只有43碼,只要踢的夠準,就算稍微被撥到一下,應該也要能夠進球。“

這時候芝加哥當地啤酒品牌Goose Island的老闆表示憤怒了,他們官方發起了一則活動,他們將在他們芝加哥的釀酒廠建立一道球門,你只要能夠在43碼踢進,你就能喝他們的啤酒一整年喝到爽,歡迎各位酸民來嘗試。

結果
https://twitter.com/espnmichele/status/1084183263726522368?s=21
笑撚死

http://dailysnark.com/here-are-the-most-embarrassing-attempts-from-bears-fans-trying-the-cody-parkey-43-yard-fg-challenge/
最後有冇人成功
首先你要有一個女朋友
forever alone毒撚表示未驚過
事實上43 yards 的確係好撚遠唔易踢
果球仲要係比Eagles 防守球員hi 到下就更加唔洗講
如果唔係人哋守嚟做乜
Kicker 都係人 落到場入唔入唔係淨係Kicker 一個人嘅事
你成隊進攻依賴個kicker要反省嘅應該係成隊o team
又唔諗下佢成場入左幾多球咬住分數
兩邊對攻垃圾防守
Chargers zone coverage 加 Pats O Line protection = Brady 予取予攜
一講完就td
Pats 啲overload zone coverage嘅play好正
近年基本上要贏 Pats 個 template 基本上得一個
Great man coverage 俾時間 DL collapse pocket
有無人見到有人舉28-3 紙板
Chiefs 個 D 好飄忽
到時唔知邊一種 D show up
係咪可以瞓得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞