[又到八月又開季] NFL 美式足球討論區

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
Group 已開
Pats
Panthers 咁勁,禁住pats黎砌

利申pats fans
熱身啫
留名
有冇人同我一樣成日追browns d lowlights 黎睇
睇佢點輸都好過癮
好慘
今季會唔會又0-16
輸俾佢個d隊就真係應該執柒左佢
2016 chargers
嘩屌Jax 個RB marquis Lee 應該收得山...
咁樣俾人用頭盔撞歪左個膝頭
有時真係唔怪得條新例...
我都認同因爲下身無著甲要protect offensive players無可厚非
但麻煩俾個標準清楚啲
好多helmet to helmet都亂吹對防守個方不利
始終tackle下身先最有效tackle/stop running player
比番隊San Diego 好過啦
仲有obj
想問問ESPN個節目undisputed入面個Shannon Sharpe係咪好勁?見佢50歲都仲好大隻好結實。仲有聽佢話NFL個HOF唔同NBA個HOF咁樣,好似入選個資格好嚴格,入到嘅都係當代最佳球員咁滯,係咪真的?
咁貴, 仲有冇錢簽其他人
勁呀, tight end, 個時都keep住好多tight end紀錄, 又有三隻ring
兩個運動本質結構都唔同, 同埋入選嚴唔嚴好主觀
不過個陣講到話Randy Moss 咁勁都未必有資格入選first ballot HOF
拉到話randy moss d比賽態度同言行都有關係
所以我都唔知佢d準則係點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞