[又到八月又開季] NFL 美式足球討論區

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
戰術都記唔掂點值得搵咁多錢
後備, pratice squad 大把人等住你落馬就自己上
所以有啲qb手碗有啲所謂嘅貓字
其實外人聽佢地啲qb call play係聽到r曬頭
Nfl個啲由細打波打到大記play好輕鬆
Qb係line of scrimmage switch play先正
Peyton manning 成日廢up扮switch play
Tb12就老閪都叫alabama
Peyton Manning 'Omaha'
Big Ben 'Dilly Dilly'

Peyton 退休後講過其實每個 week Omaha 嘅 play 都未必一樣
除咗 change play 之外亦都係用黎 time snap
亦可以用黎做 dummy
淨係記runplay
唔洗記passplay
買佢今年贏SB
記得都唔係好多隊wild card拎到sb?
我係eagles fans入到playoff當執到
有無好似我咁既老廢,由LT21 同drew brees年代已經睇chargers,再到rivers 同gates 合作超過10年就快退休都未攞過SB,今年好想佢地贏。不過我知機會好微
我由 Tommy Maddux 年代開始睇 Steelers
應該同你差唔多

Chargers 只要過到 Pats 呢關其實機會唔細
Maddux 退休前拎到一次SB算係咁,仲有大BEN接班。
Pats 大賽經驗太好,有難先贏得到
佢既West coast offense 真係好勁
今年個post 好似冇上年咁多人討論
未到sb姐
一到sb成班人湧入嚟問東問西趁熱鬧
mvp 好大機會 brees?mahomes 都唔細
Cardinals fan
唉 幾時先重返playoff
大家覺得 Nick Foles Or Carson Wentz? 應唔應該trade 走其中一個?
有傳聞話想draft kyler murray, trade 走rosen 喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞