(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四(3)

569 回覆
113 Like 20 Dislike

度度佢先

用街市啲豬肉刀一野劈落去!

凌凌漆把刀專斬畜可能可以𠝹到下嘅
文呢 呢個故下下拖咁耐唔掂wor
出未。。
你再冇文出就比肥芝坐到出

我已經好努力
攤左係床半個月啦

我已經好努力
攤左係床半個月啦

俾肥芝坐咗半個月
故呢?
一係快啲出文
一係肥芝日日嚟強姦你呀

用街市啲豬肉刀一野劈落去!

凌凌漆把刀專斬畜可能可以𠝹到下嘅

我已經好努力
攤左係床半個月啦

保重呀巴打 再唔好返芝芝會照顧你
樓主加油 小心身體
「哈哈哈哈哈!!我知道你鍾意我架!」我捉住關平,「過黎!」

屌好有畫面,真係好似睇戲D變態佬強姦條女咁

我已經好努力
攤左係床半個月啦

俾肥芝坐咗半個月

慘過比鬼「宅」
龜頭巴祝你早日康復
出文打敗芝芝
「Vian!我開左facebook賣衫呀!」

「係?我睇下?」vian拎住我部手機。

哈哈!我係淘寶入貨架!全部均碼,大家都岩著,同埋我好有誠意架!全部都係自己影既上身相,唔會偷淘寶d相囉!

「芝..芝芝,呢d實拍架?」

「係啊,我叫關平幫我影既!」琴日叫關平黎我屋企,入埋我間房幫我影架!

.
.
.
.
大家好,唔好意思打斷你地睇故,我係關平。

琴日芝芝話vian想開鋪頭,咁我聽到之後梗係即刻沖上去佢屋企啦,點知上到去佢又話vian喺房等緊我,又話自己間房搭好晒架準備可以影寫真。

咁我聽到之後梗係即刻扯撚晒旗啦,咒語就完全冇懷疑佢,入咗間房,點知等到我既唔係vian,而係一個影響我一生人嘅惡夢。

我好希望係一場夢,幫我入到去嗰陣,我只係見到成床都係性感嘅底衫褲鞋襪,我喺度諗..發生咩事呢呢,但係芝芝佢冇比時間我考慮,我猶豫緊嗰陣,佢已經推咗入房。

芝芝話要開舖嘅人係佢自己,我好嬲,點解佢呃我。

「關平過嚟幫我換衫。」

我望住佢除晒件校服,之後將嗰件唔知係邊度得返嚟嘅均碼背心,佢格硬着上身...我見到佢着衫嗰陣,就好似一隻哥斯拉要鑽一個蟻巢度咁,個畫面真係好獵奇。

其實佢着緊衫嗰陣我見到d線口開始爆咗,但佢好似睇唔到咁,佢好堅持蚊件衫上身。

我喺度諗,如果呢一刻叫佢放棄,佢會唔會將我就地正法。

我唔知佢要開咩鋪,但係我見到性感內衣,同埋一大堆魚網絲襪,如果係vian着你話幾好,一定可以買到斷晒貨!!話唔定仲可以上埋市添!

而眼前呢一個死肥婆應該會破產。

一件,兩件,三件,佢每換一件衫我就要幫佢影一次相。

我係咁諗....真係有人會買咩?我真係未聽過有肥婆可以做寫真model!你發夢咩?

不過我唔敢出聲。

好不容易,我終於影完。

「你過唔過夜?係呢度。」芝芝突然出聲。

「唔好啊!!!」我拔腿狂奔,點知芝芝係後面扯住左我隻腳。

饒命啊屌你老母!!我趴係地下比佢扯返房...今日無食早餐,我完全無力。

「我唔會對你做d咩,不過夜啦,你係到訓啦.....」

我妥協左,雖然..佢間房真係好臭。

我開始唔明,到底我點解會肯留低?

可能我已經比d臭味搞到暈暈地。

那一晚,我不敢睡。

芝芝一直係我身後,攬實我。

佢訓得好舒服,而我就臭到訓唔著。

第二日,我成身起曬紅點,我唔知係過敏定係比野咬。

醫生問我,係咪去左堆填區呀?

我冷笑,堆填區有什麼好怕的,我去的,是地獄。
笑到gap gap 聲
笑到gap gap 聲

我大力笑
打左好多字
已虛脫
如果mk仔打完肥芝隻手廢左,平仔都應該
關平ho ball
大家好耐無見,我係八十年後嘅驗屍官。

上一次講到我係驗屍嘅地方,吉一條肥婆嘅屍身足足吉左一晚都未收工,到依家我回憶返都有啲驚。

我哋驗屍官成日對住死屍,都可以話人人都有啲迷信。我哋一直奉行「一刀起,兩刀止,三刀食得屎」既驗屍聖旨去做嘢。

咩意思?

我地渣住咁鋒利嘅刀基本上一刀就可以切開死屍既身體,假如一刀唔得,兩刀都已經係極限。如果有一條死屍需要用到三刀以上去切開佢既身體,呢條已經唔係一條死屍,而係妖魔。

好啦,講返上次先。

開講有話,再鋒利嘅刀都有生銹嘅一日。再煙韌嘅死屍都有被切開嘅一日。對住我眼前呢隻妖魔,係我心灰意冷準備放棄再吉佢既時候,鼓起左我身體嘅極限,用力吉落去最後一下。

呢個時候,意想唔到嘅係,我終於吉爆左啦屌你老母!

但係同時,「嘭!」一聲汽球爆開嘅爆炸聲響起。一道墨綠色嘅液體從裂口處瘋狂噴射而出,我首當其衝食中晒個啲不知名液體,呢個時候,我明白到原來嗰種超越屍臭嘅臭味原來係佢身體深處發出黎。

完全無預料到件事會發現成咁嘅我,係吉爆左條屍嘅時候仲要擘大口開心咁YEAH左下,自然嗰道墨綠色嘅液體都噴左唔少落我個口到。

自然反應之下我已經即刻合埋口,仲吞左啖。

嗰一刻,我就知道世界係無上帝。

因為,呢種程度嘅痛苦,睇黎我已經有資格成為超越上帝嘅人。

愈寫愈長 ,我怕寫得多會唔好笑,有人鍾意睇再繼續啦下

無樓主正文唯有鳩寫打下飛機
大家好耐無見,我係八十年後嘅驗屍官。

上一次講到我係驗屍嘅地方,吉一條肥婆嘅屍身足足吉左一晚都未收工,到依家我回憶返都有啲驚。

我哋驗屍官成日對住死屍,都可以話人人都有啲迷信。我哋一直奉行「一刀起,兩刀止,三刀食得屎」既驗屍聖旨去做嘢。

咩意思?

我地渣住咁鋒利嘅刀基本上一刀就可以切開死屍既身體,假如一刀唔得,兩刀都已經係極限。如果有一條死屍需要用到三刀以上去切開佢既身體,呢條已經唔係一條死屍,而係妖魔。

好啦,講返上次先。

開講有話,再鋒利嘅刀都有生銹嘅一日。再煙韌嘅死屍都有被切開嘅一日。對住我眼前呢隻妖魔,係我心灰意冷準備放棄再吉佢既時候,鼓起左我身體嘅極限,用力吉落去最後一下。

呢個時候,意想唔到嘅係,我終於吉爆左啦屌你老母!

但係同時,「嘭!」一聲汽球爆開嘅爆炸聲響起。一道墨綠色嘅液體從裂口處瘋狂噴射而出,我首當其衝食中晒個啲不知名液體,呢個時候,我明白到原來嗰種超越屍臭嘅臭味原來係佢身體深處發出黎。

完全無預料到件事會發現成咁嘅我,係吉爆左條屍嘅時候仲要擘大口開心咁YEAH左下,自然嗰道墨綠色嘅液體都噴左唔少落我個口到。

自然反應之下我已經即刻合埋口,仲吞左啖。

嗰一刻,我就知道世界係無上帝。

因為,呢種程度嘅痛苦,睇黎我已經有資格成為超越上帝嘅人。

愈寫愈長 ,我怕寫得多會唔好笑,有人鍾意睇再繼續啦下

無樓主正文唯有鳩寫打下飛機

好正
好睇過正文咁
繼續寫
每次龜頭巴比肥芝坐緊嗰陣都可以睇下嚟解悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞