(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四(3)

569 回覆
113 Like 20 Dislike
掉去政總/禮賓府啦

中聯辦呢?
掉去政總/禮賓府啦

中聯辦呢?

加埋支那軍軍營
第二日返學,我不停逼d同學like我間shop,唔知點解佢地係咁笑囉!

「同學!」老師係到叫,「關平正式改名做陳家平啦!」

眾人議論紛紛。

「喂,聽講佢老母同第二個結左婚。」

「咩呀?人地肯養便宜仔?」

「本身就係佢個仔呀!唉我都唔撚知!」

我望住關平,姐係依家既家平,心裏突然有種莫名奇妙的感覺。

「家平?」我行過去佢隔離。

佢望住我,幽怨咁笑左一笑。

家平,我知你好難過.....

突然,有兩個男仔入左黎,唔通又係插班生?

「大家好!我係盛龍!」

「大家好!我叫盧向東!」

呢兩個男仔唔知做咩皺曬眉頭咁望住我。

我望一望自己,原來套校服已經黃咁咁,甚至有d黑色。

啊~又要買校服啦!平時d男仔係見到我就會愛上我,姐係一見鍾情!但係今次無既?會唔會係因為我套校服啊?

「家平,過黎。」

我想confirm下,校服唔洗係咪真係咁臭。

「聞下我臭唔臭?」我舉高個隔甩底。

家平一臉淡然,「你問我無用...我鼻膜炎發作,聞唔到野,同vian一樣。」

講完之後,佢黯然咁望住vian,「我地一樣....」

「我見到肥芝無著底褲...」我聽到小馬bb細細聲咁講,「我見到佢個黑森林..」

「bb,唔洗驚!」六常攬住佢。

係咁既,話說呢排我成日講d底褲,襪,胸圍,底裙果d擺上3男賣,全部都黃咁咁,有汗味,班變態佬好鍾意架!^_^

有次我仲出去面交!個變態佬可能見到我咁靚,嚇到口啞啞啦!

.
.
.
.

大家好,我係變態佬。

係,我衰變態,有特別癖好。

我好鍾意買學生妹着過嘅底衫褲,如果有啲汗係上面就更加好啦!
咁係邊度可以買到呢啲野呢?就係一個叫三男嘅論壇呀!

雖然入面好多MK妹,但係佢哋等錢洗,咩都做得出!所以成日都喺度買佢哋嘅底衫褲,都唔都唔會話好平架!成幾百蚊一條!

我都要儲錢買架!

有一日,見到有個叫小娜既女仔係到賣底褲,哇屌你老母聽到個名都扯扯地。

佢仲話,可以即刻除出黎比我,唔洗加錢。

屌你正呀喂!即刻出黎交收啦!

點知

點知迎面而來既係一條散發住惡臭味既死肥婆。

「我岩岩除架!收你458蚊!」

屌你老母你除還除,可唔可以用個袋裝住呀?屌你就咁拎住行出黎?你痴線架?

附近既人好似聞到唔對路,一邊走一邊用奇怪既目光望住我地。

我好驚,真係好驚,所以我比左500蚊佢,唔洗找,d錢都唔知係咪臭既。

我用環保袋裝住條底褲,掉左落地鐵站個垃圾桶,頭也不回咁走左。

返到屋企,一打開新聞,就見到旺角地鐵站進行緊急疏散,所有民眾都要離開,好似話發現左d咩惡臭品,懷疑係生化武器。

我望真d,原來係一條底褲。

「打左飛機未?用我條底褲劣鳩正唔正?」

係小娜。

屌你老母嚇到我即刻del左個ac。

算啦,執返條命算係咁。

已經變左科幻故
點解啲野係肥芝身上就無事,除左出黎或者掂過先咁誇張先
講唔過去喎

雞泡魚個肝咁毒,佢自己有冇事?你就咁掂雞泡魚有冇事?

駁唔到

邊到駁唔到呀
雞泡魚肝毒,係體內黎
依家肥芝係外表嘅野都寫佢有毒喎

同埋我講嘅「係佢身上就無事」唔係講緊點解肥芝會無事,係講緊啲野點解唔會比人當生化武器
有誤會就唔好意思
肥芝
留名

雞泡魚個肝咁毒,佢自己有冇事?你就咁掂雞泡魚有冇事?

駁唔到

邊到駁唔到呀
雞泡魚肝毒,係體內黎
依家肥芝係外表嘅野都寫佢有毒喎

同埋我講嘅「係佢身上就無事」唔係講緊點解肥芝會無事,係講緊啲野點解唔會比人當生化武器
有誤會就唔好意思

巴打有無學過Intensity=Power/Area?
當Area好撚大個陣點會有事?
盧向東
點解肥芝呢個故引起咁大騷動 但當佢出黎炸雞嗰陣所有角色都無事
點解肥芝呢個故引起咁大騷動 但當佢出黎炸雞嗰陣所有角色都無事

減弱左威力

減弱左威力

我仲以為係自己回緊post

減弱左威力

巴打

減弱左威力

巴打

我之前已經睇錯過一次 忍唔住講

減弱左威力

巴打

我之前已經睇錯過一次 忍唔住講

留名睇一路向南/西/北回你
完左啦?
點算,我乜靈感都無,真係諗唔到打咩果種

爛尾等比人追擊到死為止

約芝芝出街
唉。。
可唔可以寫肥芝沖涼
次次都唔沖好撚臭

爛尾等比人追擊到死為止

究竟點解我會有勇氣睇曬佢

爛尾等比人追擊到死為止

你需要肥芝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞