(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四(3)

569 回覆
113 Like 20 Dislike

想睇小嘴同肥芝一齊坐纜車

小嘴巴喺落返地之前會被肥芝含爆幾多次?

屌,纜車點會承載到肥芝個重量

到底肥芝而家變左做d 咩
lm
屌啊 依家有個大肥婆係地鐵坐我隔離 仲有迫住我
大家想肥芝有新獵物定係繼續同關平糾纏下去?

Why not both
新獵物可唔可以係一路向東

就叫盧向東啦!

唔撚係掛

龜頭 纜車會掉下來

乜野教會

纜車會爆玻璃 然後成部跌落山
肥芝啲臭味仲會污染成個海洋 破壞生態系統

核彈

核彈

生化武器
同肥芝接觸過既男人都會性無能
終於到屋企

聽日可以打多d啦
pish
肥芝幾時先肯沖涼
「小嘴呀,我地一齊坐纜車好唔好呀?」
個肥閪捉實龜頭小嘴隻手,半拉半拖咁行去纜車站。

「吓唔好啦,我驚...」龜頭巴窒咗下,因為佢諗返起早兩晚唔覺意話肥閪重嘅下場。

「話我重?我不知幾輕呀,45kg多啲啲姐,話我重?!等我坐爆你,睇下你仲有冇野講。」嗰一晚,口嫌體正直嘅龜頭巴唔知第幾次射到出血。諗到呢度,喺纜車站附近嘅佢慢慢咁扯咗。

肥閪見到,好淫賤咁笑咗下,嗰一刻我好似見到黃秋生拎住舊生豬肉個樣。「驚咩姐bb,等間上到去你合埋眼,我包你唔驚之餘,仲唔捨得落車添啊!」一路講,佢啲口水一路想湧出嚟咁,好似啲餓狗見到飯咁。

龜頭巴呢個時候好想走,但唔經唔覺佢地已經排到差唔多上車,冇得返轉頭。佢諗住「冇野嘅,好快嘅姐,車廂咁多人望住佢都做唔到啲咩嘅」

但佢誓估唔到,佢同肥閪一上車,架車已經墜埋一邊仲有啲eh eh聲。其他人聞到肥閪啲紫薯芝士海膽味,就即刻去晒答登山列車。啲職員走唔列,就有咁快得咁快閂埋棟門,就好似馬場啲工作人員閂埋度閘咁。今次龜頭巴蒙唔蒙頭都冇所謂,因為佢已經入咗閘。

肥閪見架車上咗山上面,四下無人就展開攻勢。但當佢一郁嘅時候,「啪」車箱頂有粒螺絲跌咗落嚟。「我屌你老味班友收晒錢扮熊貓就算呀?我身輕如燕你都咁跳粒螺絲落嚟?好在我唔係重姐,唔係咪死硬?唉屌睇嚟我都係要用踏雪無痕,BB你睇住喇,起!」就喺佢跳起個下,車頂四個滑輪嘅軸同時裂晒。架纜車一早到咗最高負重,不過其他車廂冇人所以啲纜冇事。肥閪落地嗰下,砰砰砰砰四下,好似爆破工程咁,四個滑輪就咁斷軸甩晒出嚟。

架纜車跌咗幾秒就撞到地面。

嗰一日,地球上99%物種滅絕。
第二日返學,我不停逼d同學like我間shop,唔知點解佢地係咁笑囉!

「同學!」老師係到叫,「關平正式改名做陳家平啦!」

眾人議論紛紛。

「喂,聽講佢老母同第二個結左婚。」

「咩呀?人地肯養便宜仔?」

「本身就係佢個仔呀!唉我都唔撚知!」

我望住關平,姐係依家既家平,心裏突然有種莫名奇妙的感覺。

「家平?」我行過去佢隔離。

佢望住我,幽怨咁笑左一笑。

家平,我知你好難過.....

突然,有兩個男仔入左黎,唔通又係插班生?

「大家好!我係盛龍!」

「大家好!我叫盧向東!」

呢兩個男仔唔知做咩皺曬眉頭咁望住我。

我望一望自己,原來套校服已經黃咁咁,甚至有d黑色。

啊~又要買校服啦!平時d男仔係見到我就會愛上我,姐係一見鍾情!但係今次無既?會唔會係因為我套校服啊?

「家平,過黎。」

我想confirm下,校服唔洗係咪真係咁臭。

「聞下我臭唔臭?」我舉高個隔甩底。

家平一臉淡然,「你問我無用...我鼻膜炎發作,聞唔到野,同vian一樣。」

講完之後,佢黯然咁望住vian,「我地一樣....」

「我見到肥芝無著底褲...」我聽到小馬bb細細聲咁講,「我見到佢個黑森林..」

「bb,唔洗驚!」六常攬住佢。

係咁既,話說呢排我成日講d底褲,襪,胸圍,底裙果d擺上3男賣,全部都黃咁咁,有汗味,班變態佬好鍾意架!^_^

有次我仲出去面交!個變態佬可能見到我咁靚,嚇到口啞啞啦!

.
.
.
.

大家好,我係變態佬。

係,我衰變態,有特別癖好。

我好鍾意買學生妹着過嘅底衫褲,如果有啲汗係上面就更加好啦!
咁係邊度可以買到呢啲野呢?就係一個叫三男嘅論壇呀!

雖然入面好多MK妹,但係佢哋等錢洗,咩都做得出!所以成日都喺度買佢哋嘅底衫褲,都唔都唔會話好平架!成幾百蚊一條!

我都要儲錢買架!

有一日,見到有個叫小娜既女仔係到賣底褲,哇屌你老母聽到個名都扯扯地。

佢仲話,可以即刻除出黎比我,唔洗加錢。

屌你正呀喂!即刻出黎交收啦!

點知

點知迎面而來既係一條散發住惡臭味既死肥婆。

「我岩岩除架!收你458蚊!」

屌你老母你除還除,可唔可以用個袋裝住呀?屌你就咁拎住行出黎?你痴線架?

附近既人好似聞到唔對路,一邊走一邊用奇怪既目光望住我地。

我好驚,真係好驚,所以我比左500蚊佢,唔洗找,d錢都唔知係咪臭既。

我用環保袋裝住條底褲,掉左落地鐵站個垃圾桶,頭也不回咁走左。

返到屋企,一打開新聞,就見到旺角地鐵站進行緊急疏散,所有民眾都要離開,好似話發現左d咩惡臭品,懷疑係生化武器。

我望真d,原來係一條底褲。

「打左飛機未?用我條底褲劣鳩正唔正?」

係小娜。

屌你老母嚇到我即刻del左個ac。

算啦,執返條命算係咁。
更新左
點解啲野係肥芝身上就無事,除左出黎或者掂過先咁誇張先
講唔過去喎
掉去政總/禮賓府啦
樓主好返恭喜曬
樓主好返恭喜曬

yeah多謝關心
講唔過去喎

雞泡魚個肝咁毒,佢自己有冇事?你就咁掂雞泡魚有冇事?
好返就可以加速了
講唔過去喎

雞泡魚個肝咁毒,佢自己有冇事?你就咁掂雞泡魚有冇事?

駁唔到
大家好﹗我地係M78星雲其中一個星球 阿特蘭提斯星既外星人
說話我地既科技係幾百萬年前已經相當發達
咩宇宙母艦、機動戰士、空間壓縮轉移、人體複製等等等等技術
對我地黎講都係易過借火

可能大家會好驚我地科技發達就會亂咁打人
但我地外星人既文明程度相當之高
非但唔會亂用武力 甚至連粗口都唔講多半句
我地既理念係「種族間既和平共處」
所以我地係非常樂於結交更多既宇宙朋友
更加唔介意分享自己既科技同經驗

每當係廣大既宇宙發現到新既種族
我地都會派出一位外交特使去當地觀察同交涉
特使會同當地既領導人溝通
直到雙方都覺得合適
我地就會公開雙方既存在,開始兩族既正式交流

是咁的
係大約半個月前
我地既邊疆探勘艇係太陽系邊緣發現左一舊飛行物體
經過細致既觀察 原來入面有一張金歌片
當中記載左一個星球既文化、生命聲音、圖像
仲要連埋個星球既地點
經過委員會既討論 我地決定派出金牌外交特使「諾門」
去地球進行觀察同交涉

.
.
.
.
.

大家好﹗我係諾門
係阿特蘭提斯星既外交特使
兩日前收到外交委員會既特別命令
要去一個叫「地球」既地方進行觀察同交涉
其實我都有少少緊張,因為上一次被派出已經係幾百年前既事
真係估唔到原來仲有種族係未被發現

轉眼間
我已經黎到地球
地球既環境真係相當唔錯
最少空氣都尚算清新
又有綠柔柔既草地同樹木
係一個非常舒適既渡假地點

突然之間
前面有三隻「動物」出現左
根據委員會比我既資料
其中兩隻係「雄性動物」
樣貌相似而且眉清目秀 可能係所謂既雙胞貽
而另一隻係「雌性動物」
長髮大眼 膚色潔白 身軀玲瓏浮凸
仲散發出陣陣幽香 睇到我眼都凸埋

連已經進化到另一個階段既我都有一絲淫念
想將隻雌性動物捉返去
真係不得了

「轟﹗」

咩聲﹖敵襲﹖

點解仲有陣臭味﹖

唔通比地球人發現左﹖ 係生化攻擊﹗﹖

無理由﹗
我明明帶左「WX3型微型防毒裝置」同「全自動粒子光盾」嫁﹗

「喂,你做咩阻住條路﹖」
我另轉頭 見到一隻異型望住我
我嚇到呆撚左 委員會從來冇講過地球有異型既存在
而隻異型唔單止又大又臭 仲要包住塊布
將佢既恐怖線條完美咁展現出黎
「喂,做咩眼甘甘咁望住我﹖唔通你鐘意左我﹖」

屌你老母,究竟發生緊咩事呀﹖
喂喂喂,佢唔係想攬住我呀﹖
仆街,點解塊面愈黎愈近﹖
我的媽喔,救命呀﹗

係短短既幾秒鐘 我深深感受到生死存亡既瞬間
個種恐懼係前所未有
無論係五萬年前個場第二次宇宙大戰
定係三千年前個場阿特蘭提斯內戰
全部 都比唔上今次

好彩既事係
我係即將陣亡既一刻成功咁啟動傳送裝置 逃過一劫

我毫不猶疑
立即向委員會報告
我將地球人描述為全宇宙最恐怖既物種
唔單止生性殘暴 仲鐘意亂咁襲擊外星人
如果今日唔制止既話
阿特蘭提斯星係不久既將來會面臨前所未有既威脅
唔係﹗ 應該係宇宙全部文明都會面臨滅絕可能

委員會大驚 表示會即刻採取行動
將會派遣宇宙第三同第七艦隊
實施毀滅性打擊
掉去政總/禮賓府啦

正喎
大家好﹗我地係M78星雲其中一個星球 阿特蘭提斯星既外星人
說話我地既科技係幾百萬年前已經相當發達
咩宇宙母艦、機動戰士、空間壓縮轉移、人體複製等等等等技術
對我地黎講都係易過借火

可能大家會好驚我地科技發達就會亂咁打人
但我地外星人既文明程度相當之高
非但唔會亂用武力 甚至連粗口都唔講多半句
我地既理念係「種族間既和平共處」
所以我地係非常樂於結交更多既宇宙朋友
更加唔介意分享自己既科技同經驗

每當係廣大既宇宙發現到新既種族
我地都會派出一位外交特使去當地觀察同交涉
特使會同當地既領導人溝通
直到雙方都覺得合適
我地就會公開雙方既存在,開始兩族既正式交流

是咁的
係大約半個月前
我地既邊疆探勘艇係太陽系邊緣發現左一舊飛行物體
經過細致既觀察 原來入面有一張金歌片
當中記載左一個星球既文化、生命聲音、圖像
仲要連埋個星球既地點
經過委員會既討論 我地決定派出金牌外交特使「諾門」
去地球進行觀察同交涉

.
.
.
.
.

大家好﹗我係諾門
係阿特蘭提斯星既外交特使
兩日前收到外交委員會既特別命令
要去一個叫「地球」既地方進行觀察同交涉
其實我都有少少緊張,因為上一次被派出已經係幾百年前既事
真係估唔到原來仲有種族係未被發現

轉眼間
我已經黎到地球
地球既環境真係相當唔錯
最少空氣都尚算清新
又有綠柔柔既草地同樹木
係一個非常舒適既渡假地點

突然之間
前面有三隻「動物」出現左
根據委員會比我既資料
其中兩隻係「雄性動物」
樣貌相似而且眉清目秀 可能係所謂既雙胞貽
而另一隻係「雌性動物」
長髮大眼 膚色潔白 身軀玲瓏浮凸
仲散發出陣陣幽香 睇到我眼都凸埋

連已經進化到另一個階段既我都有一絲淫念
想將隻雌性動物捉返去
真係不得了

「轟﹗」

咩聲﹖敵襲﹖

點解仲有陣臭味﹖

唔通比地球人發現左﹖ 係生化攻擊﹗﹖

無理由﹗
我明明帶左「WX3型微型防毒裝置」同「全自動粒子光盾」嫁﹗

「喂,你做咩阻住條路﹖」
我另轉頭 見到一隻異型望住我
我嚇到呆撚左 委員會從來冇講過地球有異型既存在
而隻異型唔單止又大又臭 仲要包住塊布
將佢既恐怖線條完美咁展現出黎
「喂,做咩眼甘甘咁望住我﹖唔通你鐘意左我﹖」

屌你老母,究竟發生緊咩事呀﹖
喂喂喂,佢唔係想攬住我呀﹖
仆街,點解塊面愈黎愈近﹖
我的媽喔,救命呀﹗

係短短既幾秒鐘 我深深感受到生死存亡既瞬間
個種恐懼係前所未有
無論係五萬年前個場第二次宇宙大戰
定係三千年前個場阿特蘭提斯內戰
全部 都比唔上今次

好彩既事係
我係即將陣亡既一刻成功咁啟動傳送裝置 逃過一劫

我毫不猶疑
立即向委員會報告
我將地球人描述為全宇宙最恐怖既物種
唔單止生性殘暴 仲鐘意亂咁襲擊外星人
如果今日唔制止既話
阿特蘭提斯星係不久既將來會面臨前所未有既威脅
唔係﹗ 應該係宇宙全部文明都會面臨滅絕可能

委員會大驚 表示會即刻採取行動
將會派遣宇宙第三同第七艦隊
實施毀滅性打擊

巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞