(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四(3)

569 回覆
113 Like 20 Dislike
食食下宵夜入黎追文 一秒之後出番去 我驚嘔麵
出故慢左好多

睇咗兩星期卒之明呢個故點解咁慢

表面上啲角色係影射連登既人
但實際樓主係寫緊自己現實發生緊既事
換咗啲名扮代入高登角色 實際其實自己先係當事人,例如係關平咁

所以先愈出愈慢,因為一開始係回憶,後面慢慢已經貼近現實時間,而家其實係日記黎
咁就解釋埋點解噁心得黎咁寫實,字裡行間透出一種厭惡但又無奈不能反抗只能接受命運既強姦既感受

駁唔到
8包冷麵,4包煙鴨胸,6包火腿,2包芝士

屌你老母浪費食物,食撚死你呀死肥閪

咁你找數未淫渣東 ,屌你細妹

過多幾日找外傳 btw 追返個學生肥芝故先

呢位有咩典故?要找咩數?
等我參考下

Google 高登 一路向東,條仆街成日扑細妹
natasha同班MK簡直係人民英雄
為全世界出左一啖怒氣
出故慢左好多

換咗啲名扮代入高登角色 實際其實自己先係當事人,例如係關平咁

所以先愈出愈慢,因為一開始係回憶,後面慢慢已經貼近現實時間,而家其實係日記黎
咁就解釋埋點解噁心得黎咁寫實,字裡行間透出一種厭惡但又無奈不能反抗只能接受命運既強姦既感受

諗太多
我係病9左

過多幾日找外傳 btw 追返個學生肥芝故先

等我參考下

下一個細妹好似姓余...
今次個故好似特別長 追極都未完

等我參考下

下一個細妹好似姓余...

為全世界出左一啖怒氣

不如叫個mk直接搵把刀劈左肥芝啲肉落黎算啦
幾時有玩腳情節
為全世界出左一啖怒氣

會彈刀
可唔可以出書
可唔可以出書

出書嘅話女權閪同肥婆屌爆龜頭個小嘴都似
說話者為我們倆個月尾巴打算是否正確認真實在這
出故慢左好多

真。live
lm
為全世界出左一啖怒氣

會彈刀

記得有個巴打寫驗屍官外傳 連手術刀都吉唔入 個個真係笑死
可唔可以加插芝芝扮韓妹落club既情節

會彈刀

記得有個巴打寫驗屍官外傳 連手術刀都吉唔入 個個真係笑死

Hi
忽發奇想 槍殺肥芝可能仲麻煩 D子彈比D脂肪吸住
離注表示香港九龍新界冇得避
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞