(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四(3)

569 回覆
113 Like 20 Dislike

手機鈴聲用欣宜首女神
係咪想表示自己好有自信

手機鈴聲用欣宜首女神
係咪想表示自己好有自信

屌忙左一排
生左都唔知點算
打文啦打文啦
屌忙左一排
生左都唔知點算
打文啦打文啦

等咗你好耐

手機鈴聲用欣宜首女神
係咪想表示自己好有自信

肥婆真係唔怕凍

手機鈴聲用欣宜首女神
係咪想表示自己好有自信

肥婆真係唔怕凍

d脂肪同塊面皮都好厚
好想..好想走,我關平唔通今日要死係度?

條肥芝用手夾住我塊面,令我個口呈0型。

「吐!飲淡口水,聽聽話話!哈哈哈哈!!」

佢成淡口水吐左落黎,一瞬間,我口入面充滿渠味,牙齦發炎果種味。

「啊!!!」

當我以為已經係好大懲罰既時候,肥芝貼左佢塊西埋黎。

「唔唔!⋯⋯唔⋯⋯好!」

由於佢不停咁晃動,佢塊西不停咁上下摩擦我既嘴唇,我一個字都講唔到,我好驚,好驚會唔小心張開嘴巴,食到佢d西水。

呢一刻,我個腦閃過好多畫面,有老豆,老母,同埋叔叔。

其實我既人生都真係幾悲哀,老豆無撚用,老母又勾佬,依家姓都改埋。

如果有來生,我一定不會再食大家樂。

「啊~爽啊~」

佢不停摩擦,摩擦,我feel到,我已經就快極限。

唔係想射,係我真係想殺左呢條死肥婆。

vian...你究竟係邊?

「啊~」佢虎軀一震。「高潮啦,哈哈哈哈哈!!依家除褲先!」

好機會!

我一個飛踢,踢開左佢!

走呀!!!

「喂!平平!!」佢居然可以捉到我,我個腦一片空白。

唔好..唔好呀!我唔想再比佢玷污!!

肥婆!死肥婆!

點解要咁對我?

你叫我以後點做人?

「啊!!!!走開呀!!!」

我出盡全力,扯起佢d頭髮,將佢個額頭撞去欄杆。

「呀!——你做咩呀?」

條肥婆居然咁都唔死...咁都唔死?

「喂!你兩個係度做咩呀?」

「老師...佢想強姦我..救我!」肥婆扯住岩岩過黎既豬sir隻手,「我條底褲都比佢撕爛左!!救命呀!!!嗚嗚!!」

「死肥芝!!!」

佢成淡口水吐左落黎,一瞬間,我口入面充滿渠味,牙齦發炎果種味。

「啊!!!」

由於佢不停咁晃動,佢塊西不停咁上下摩擦我既嘴唇,我一個字都講唔到,我好驚,好驚會唔小心張開嘴巴,食到佢d西水。

其實我既人生都真係幾悲哀,老豆無撚用,老母又勾佬,依家姓都改埋。

「啊~爽啊~」

好機會!

我一個飛踢,踢開左佢!

走呀!!!

肥婆!死肥婆!

點解要咁對我?

你叫我以後點做人?

「呀!——你做咩呀?」

「老師...佢想強姦我..救我!」肥婆扯住岩岩過黎既豬sir隻手,「我條底褲都比佢撕爛左!!救命呀!!!嗚嗚!!」

「死肥芝!!!」

More

「啊!!!」

「啊~爽啊~」

好機會!

我一個飛踢,踢開左佢!

走呀!!!

肥婆!死肥婆!

點解要咁對我?

你叫我以後點做人?

「呀!——你做咩呀?」

「死肥芝!!!」

利申:我都唔知發生咩事
呢個世界仲有大冇天理?
學校有冇裝cctv?
夜晚九點都有老師
夜晚九點都有老師

好出奇咩
你估做老師真係D人講到咁輕鬆咩
呢個世界仲有大冇天理?
學校有冇裝cctv?

老師成日話有既
但以我多年經驗
根本就無咁多錢

利申:我都唔知發生咩事

vian都出現埋
加速 plz
快d完左佢算 已經太誇張

係,唔好燘尾
唔想口衰 但係你迫我

係,唔好燘尾

已經同第一季完全唔同feel, 依家係為屌而屌,將肥婆嘅恐怖無限誇張,爭在未講佢變大比超人打死
巴打可唔可以寫肥芝上體育堂
故已棄
gg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞