(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四(3)

569 回覆
113 Like 20 Dislike
樓上
溶解左

應該係個花灑頂唔順肥芝陣味想早死早超身

早死早超生

申利 打筆劃
好感動啊
留名
家平啊,接受肥芝啦
睇咁耐肥芝終於去沖涼
肥芝啲老泥會唔會搞到塞住渠口
恭喜龜頭巴
玩死關平咩
幾時更新?
等緊你
我要肥芝啊
想要文
唔好意思
我未來老婆有左,差d唔記得肥芝
今晚更新
唔好意思
今晚更新

恭喜曬
唔好意思
今晚更新

恭喜呀
多謝
恭喜晒
恭喜哂
恭喜哂
恭喜晒

vian
肥芝bb就嚟出嚟搵樓主啦
唔好意思
今晚更新

恭喜晒
恭喜晒 結完婚唔好唔記得肥芝啊
未來老婆係肥芝?
恭喜晒 結完婚唔好唔記得肥芝啊

好想忘記佢
大家好,我係家平。

「如果,我話我鍾意你,你會唔會覺得好驚訝?5樓後樓梯等,今晚9點呀。」

今日,我收到一張紙仔。

究竟,究竟係邊個?

我諗起今日vian對住我笑個樣,好似有少少曖昧,又有d怕醜咁,唔通係...?

有咩驚訝得過比女神鍾意?

一諗到呢樣,我就即刻衝過去後樓梯,衝到過去我先記得,張紙仔話係9點。

咁夜先方便?對方一定係風雲人物,唔想比人知道我同佢見面!

我係廁所等呀等,等呀等,終於等到9點。

班房已經比班仆街校工鎖左門,好彩我係廁所避開佢地,如果唔係我就唔可以同vian幽會啦

「平平!」

聽到呢把聲,我就知道...

我中招了。

我用盡畢生氣力想撇甩佢,可以已經太遲,係佢開口果一瞬間,佢已經用佢隻九陰白骨爪捉撚住左我。

「芝...乜係你呀?」

「係呀!估唔到呢?係唔係好驚訝?我知道你鍾意我...今日,我黎報答你。」

佢一手撕開件校服,入面著左件情趣內衣。

點情趣法?我都係第一次見。黑色既蕾絲bra,有兩個鈴鐺係上面,仲有果條透明既底褲,仲要係tback...佢果4層豬腩肉..

我差d嘔出黎,另轉身就想跑。

可惜。

可惜都係太遲。

佢已經推左我落地。

「做,做咩呀?屌你痴線架?」

佢坐左係我肚上面,我feel到自己胃酸倒流,屌你老味你居然就咁撚樣坐上黎?

「噗——」

我忍唔住,噴左一淡野出黎,又苦又酸,好似係胃酸,又似黃膽水。

佢依然唔心足,「哈哈..我琴晚沖左涼啦,媽咪話我今晚唔洗返屋企,話d渠塞曬..嘻嘻⋯⋯我地可以係到做足一百次都得啦..上次係酒店,我唔應該等離注,應該即刻比你生擒!」

佢用對燒鵝脾夾實我條腰,慢慢向前移動,向前姐係向住我個頭呀!!屌你老母!

「奶我粒豆。」

佢塊西已經貼到埋黎。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞