(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四(3)

569 回覆
113 Like 20 Dislike
離注死撚埋
愈睇愈沉重
有冇得返生
唔取消icon的人,就要死,哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈!!!
離注死撚埋
愈睇愈沉重
有冇得返生

龜頭又病發

時忠
好慘啊
大家好 我係法醫官
我每日日常工作都係驗屍 寫報告
為不同死者講出自己既故事 討回公道
今日我去到解剖室果陣
助手已經放好左今日要驗既遺體
係一個後生仔 叫年離注
據聞佢係醫院入面突發死亡
急救醫生同埋警方認為死因有可疑
於是就將個遺體就送落黎 查明死因

拎住手術刀 剖開佢既身體時 不禁被眼前所見既嚇親
所有胸骨都斷裂呀! 令到有胸骨插入心臟
死因係短時間內大內出血而死亡
就算係做心外壓急救 都冇可能做成呢種傷害
要所有胸骨一次過斷裂 呢種力道
差唔多要俾架巴士或者貨車撞埋去先可以做成
佢到底係醫院俾咩可以撞到呢種傷

由此可以推斷 呢位叫年離注既年輕人 係非自然死亡
係死於謀殺
大家好 我係法醫官
今日我去到解剖室果陣
係一個後生仔 叫年離注

所有胸骨都斷裂呀! 令到有胸骨插入心臟

係死於謀殺

胸骨得一條
應該係斷肋骨
大家好 我係法醫官
今日我去到解剖室果陣
係一個後生仔 叫年離注

所有肋骨都斷裂呀! 令到有胸骨插入心臟

係死於謀殺

胸骨得一條
應該係斷肋骨

尋日搭車好眼訓咁打
離注番外

大家好,係我。

果日,我唔知做咩,send左個訊息比vian。

我同佢講,我愛你,由小學已經好鍾意你....我根本就無對你朋友做過任何野,係因為你,我先對佢好...點解你唔明?

我得到既答覆係,你以為自己係邊個?我憎你憎到死呀!好心你死左條心佢啦!阻住我搞野呀!依家幾點呀?

哈哈...哈哈哈哈哈!

我年離注愛左你咁多年!你居然咁對我?

我究竟做錯d咩?

點解條肥婆咁多事?

呢一刻,所有野都變得唔重要。

我拎起cutter,狠狠地界左落手腕。

vian,對唔住,煩到你咁。

望遠番外

呀哥死左。

我以為我送左佢入醫院,佢就會無事。

原來唔係,佢根本就一心尋死。

我好撚嬲。

我走去搵vian。

佢好似乜都唔知咁。

扮無辜!收返你果個楚楚可憐既嘴臉啦!

條肥婆都跟埋黎。

我好擔心,會唔會有事呢?

「離注!!啊!!」條肥婆一野撲左過去。

唔知大家有無睇范冰冰套封神榜,呢條肥婆咆哮到好似果個紂王咁,唔撚記得佢叫咩名。

屌!我見到呀哥好辛苦咁chok左一下。

我即刻過去推開條肥西,但呀哥已經流緊血。

諗諗下,vian點會搵離注?

我突然有一個唔好既念頭。

我拉肥芝去角落,「係唔係你send野比我呀哥?」

肥芝懶係靚咁撥自己d頭髮,

「哈哈...果晚咁岩係vian屋企訓,咪順便幫佢覆埋囉!」

係你。

又係你,你搞到我呀哥咁...

「病人唔得啦!醫生!!」我隱約聽到個護士講。

天,灰了。
早排我係度諗家平會唔會係關平 點知
早排我係度諗家平會唔會係關平 點知

肥芝絕對係一個仆街,vian 都係。。。
嘩!搞出人命喎!
Vian:唔關我事咖
Rip
死肥芝害撚死人
幾時搵人殺左佢 替天行道
我要肥芝死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞