暗瘡撚-暗瘡進度 3

851 回覆
18 Like 4 Dislike
好易買到 0.1% 0.3% 就唔知
以前暗瘡好嚴重 日日返學都要戴口罩遮住 後來搵左係大陸藥房做既親戚買a酸 唔洗處方又平 食左年幾就斷尾
初頭都驚大陸野 好彩依家仲生勾勾 未死得
你留: 其實注冊得做a酸 個成份都係一樣 不論正廠副廠
利申:有好幾個fd之前都係食大陸藥好
以前暗瘡好嚴重 日日返學都要戴口罩遮住 後來搵左係大陸藥房做既親戚買a酸 唔洗處方又平 食左年幾就斷尾
初頭都驚大陸野 好彩依家仲生勾勾 未死得
其實注冊得做a酸 個成份都係一樣 不論正廠副廠
利申:有好幾個fd之前都係食大陸藥好
自己經驗
一兩星期內已經好乾 要keep住搽
睇方醫生嘅經驗就係無咩嘢講 好快出返嚟
想問下食左a酸4個月 醫生話下個月可以停藥 但我塊耐仲會有紅 同生啲摸落去有粒野嘅 停唔停好?呢個情況係咪會翻發?
4個月一定唔夠數
至少半年?
我就按體重⋯
Kg x 120-150mg
就食完x150kg a酸 仲有d 暗瘡點算好?
如果我係20mg一日 我應該仲有幾耐?
印象中 wiki 同醫生都係提及過 每日一次要少最少自己體重kg 一半份量先最好
我睇左2個西醫 一個開10mg比我 之後一個20mg 佢話我暗瘡係中至嚴重
好嚴重
對 所以諗緊好冇延遲停藥
巴打們點去印
最近唔知咩事生小左暗瘡
但係啲皮膚都keep住好差
而且啲仲有紅印 睇上去同暗瘡無咩分別
點樣改善?
手頭上多左兩盒a酸

想買可加 tg

https://t.me/lamlam12345

想問巴打係咪都係食緊呢隻包裝 我之前睇醫生係錫紙包裝 想問有咩分別?
冇既 放心
自己做藥房 有興趣要買原廠R牌a酸既可以pm我
幾錢
留tg 加你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞