暗瘡撚-暗瘡進度 3

851 回覆
18 Like 4 Dislike
有無巴打食a酸又做開運動
我 冇乜特別
進度如何?
很好 十分好 搵日影下塊面 印都去左7成
0毛孔咁濟 白左
不過鼻好似有粉刺 呢個好撚麻煩
兩日用一次鼻貼
請問食左幾耐?
接近半年 頭4個月30mg
依家40mg
有咗暗瘡問題十幾年
有時嚴重啲有時冇咁嚴重
一路試過好多方法都搞唔掂

之前上網訂左一set野用咗唔夠兩個月塊面少咗八成暗瘡。真係幾好所以喺度同大家推介下。放心唔係sales 大家可以上任何網站(Amazon, eBay, etc) order。法國大牌子亦都唔需要我賣廣告。真係試過覺得好所以介紹。我上網買成set三支都係兩百幾

La Roche-Posay Effaclar Dermatological Acne Treatment:
-Effaclar Medicated Gel Face Wash (3.4 oz)
-Effaclar Clarifying Solution Face Toner (3.4 oz)
-Effaclar Duo Acne Treatment (0.7 oz).
敏感皮膚岩唔岩洗
咁睇醫生未必岩
但如果你屬於長期唔穩定既
週期性咁生 又多油既話
可以照去睇醫生
但因為我淨係睇過一個 而且唔太好
所以介紹唔到 不過你可以睇下呢個post
都有幾位巴絲有介紹過既
今日去左睇方慶生 身體有病唔食得a酸 開左隻roxinox比我
roxinox 食完都冇咩用
佢開左2個月比我 同埋開左支外用A酸 2個月後唔得先算
會生係正常既 btw好易眼訓
可能係巴打真係眼訓
未必冇用既 但真係叫治標唔治本囉
唯有搵下方法提神 btw比你咁講講
我都發覺得成日都好眼訓
留名睇樓主新圖
咁嚴重
留名自貼
其實我覺得早瞓,唔食煙飲酒已經夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞