暗瘡撚-暗瘡進度 3

851 回覆
18 Like 4 Dislike
想問下中環方醫生係咪仲係免consultation fee 我係學生
完左A酸療程,毛孔粗大,keep住有1-3粒暗瘡,應該同油脂分泌有關,有無咩護膚產品介紹?
個人生活習慣:成日夜訓,大約12-1點先訓,經常做運動減壓,唔食薯片等小食
洗唔洗食返A酸? 係唔係有A酸介紹?
t.me/K33332
試下搽外用A 酸喺啲黑頭粉刺度
邊到有得買?咩叫名?
去藥房問,Differin
咁多位最近有冇出多返油,唔知係咪天氣轉變,定藥力唔夠,醫生仲話食多2個月停藥
真係冇乜油 巴打食開幾MG
之前0油但食食下出番?
食開20最近變30,之前食緊20朝早起身塊面都冇咩油。想問下你食完a酸塊面係變到好白滑定純粹冇暗瘡。
http://eu-medstore.com/product/Accutane.html
想問有冇人係呢個網站買?
佢可唔可以用香港銀行嘅VISA / MasterCard 買?
可以, 我買過2次
想請教下師兄落訂單戈道個Billing address係咪寫返自己張信用卡註冊戈陣時填嘅地址就得?
聽人講話食a酸會對身體唔好
除左食藥有無啲咩護膚品或者其他supplement啱暗瘡撚用同食?
Billing address 同received address 一樣親得
師兄係咪指個Billing address同要自己收貨嘅地址一樣就得?
唔係 但照道理係一樣
好 咁我第日試下咁填得唔得 之前買野未試過填Billing address呢啲 所以本身諗住用mastercard prepaid card戈D比 但冇Billing address
如果唔得先試下用銀行信用卡
唔好意思 仲有個問題 唔知有無人係用香港嘅Visa卡比?
我email問過戈邊 好似淨係話接受香港Mastercard冇提到Visa卡 但睇佢比錢戈度又有Visa可以揀
Update下先 依家應該用唔到visa卡買
我都你係問朋友借先買到
其實睇呢啲醫生洗唔洗轉介信??
唔洗既照計
我係絲 黑頭粉刺超多 面油又多 但係暗瘡就唔係好嚴重 今日睇醫生話一日食兩粒20mg 係唔係好多
醫生開r牌俾我 另外仲有開消炎藥一齊食
我同你一樣油多 瘡好少好少
之前都食過一次療程 家陣都係早幾個月再食
家陣食左三個月 真係少左油 同埋天氣有影響
會唔會好乾? 我第一次食 有啲驚副作用 同埋醫生無叫我驗血 佢話可以食左兩個月後先再睇下驗唔驗
同埋想問下你食幾多? 我50kg 但係一日兩粒20mg 好似好多咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞