暗瘡撚-暗瘡進度 3

851 回覆
18 Like 4 Dislike
兩次 o 字 一次n 字 o 字牌食足份量 食第三次mk 陳已經話唔想見到我再搵佢食 想當長期病患咁食算
食左9個月大約食左3900mg,跟體重要食9000mg
呢家每日食20mg,係咪要食到下年先夠數
你睇mk陳?
唔知大家有無係instagram 聽過女神針
我試過做依個so call treatment 對暗瘡真係無用 千祈唔好曬錢!
如果斷藥一兩星期有冇問題?因為book唔到醫生 下星期先睇得
一兩日問題其實唔大
但一兩星期好似有啲問題
Cetaphil洗面奶係咪姐係潔膚露?洗面都得?
爽膚水好似唔見有
面霜姐係潤膚露?定潤膚膏?

有冇圖可以睇下 hktvmall勁多隻唔知邊隻先岩
我都係
黎緊約左去睇方醫生 睇下佢有咩意見先
想去曬啲油同黑頭粉刺
不過怕唔收返細毛孔又會再出
好呀,我過兩日睇完佢上黎update下情況

原來A酸都會收毛孔?
之前遲遲唔睇就係上網睇A酸好似主要針對暗瘡
怕唔岩自己食完無用⋯又或者醫生見唔算好嚴重唔開A酸
同埋我個鼻咩事成日好紅
唔知係咪玫瑰座瘡
又唔知食A酸唔知有無幫助
請問有冇人知道毛孔入面有一小達白色野 表面睇落完全平既 就咁睇睇唔出 要谷漲塊面或者兩隻手扯開塊面先睇得到(啲野生係面豬登) 輕輕一擠就會一條條就走出黎 個啲叫咩?
可以點清?

唔該晒
我之前食10mg一日已經乾到塊面甩皮 其實我本身係算乾定油? 但塊面好多暗瘡
最後佢開左20mg/日藥
見有巴絲講咀唇會好乾⋯我暫時未覺得乾
不過皮膚就比較乾
我個嘴唇日日流血咁濟 要時時刻刻搽潤唇膏
你食左幾耐開始咀唇乾?

其實多唔多巴絲食緊A酸果陣會搽防曬先出街?
出街唔茶 做運動就應該茶
醫生叫我搽 我冇搽
有無巴打有買differin gel可以幫我買埋
呢枝應該唔難買 好普通好溫和姐
唔洗醫生紙?我而家食緊四環素但係驚停藥會生番瘡 想買枝gel傍下身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞