暗瘡撚-暗瘡進度 3

851 回覆
18 Like 4 Dislike
比埋名我thanks bro
https://t.me/DFDF2019
薯片果啲油炸嘢自己衡量 主要係糖同奶刺激生暗瘡 其實都重有好多零食可以選擇 可況你唔係成日食
話說原本我都戒咗薯片 奶類
尤其是奶茶 牛奶嗰啲 次次一食完實爆瘡
但一食咗A酸之後 點食都無乜事
食咗A酸之後點食都無乜事

食左半年 停左3個月 希望唔會再翻發
大家加油
有無人用過Hery Nkb 綠寶寶抗痘精華?
紅都唔紅
有冇人係食左三個月a酸都冇效?

利申:我,30mg 65kg
有冇巴絲睇過方慶生?
想問下食a酸成個療程大概要用幾錢?
同埋幾錢一粒?
中四個陣 睇朱醫生睇到呢家fg出黎做野
食過抗生素 但大約半年至一年復發一次 直到上年final yr 終於大爆發忍唔住食a酸
但呢家停左藥無半年 又開次斷斷續續咁生
好絕望 好想食多次a酸 但副作用太勁了 同埋太貴
食左一次頭髮已經甩左好多 同埋search到有機會生骨刺
屋企人都唔贊成我再食
自已已經改變左生活習慣 戒零食牛鵝 注意清潔同埋早啲訓
但每個禮拜總會爆幾粒大既暗瘡
個人真係好無自信

呢家我應唔應該自購a酸黎食 但又好驚出事

利申 22歲 頭髮本身好厚 食完甩到比人話少頭髮
[membe-r] https://t.me/kawai1733 麻煩巴打 [/membe-r]
新人報到!!!本身自己都係好易生暗瘡嗰啲人嚟 但係之前最盡都係幾粒幾粒咁生 但半年前前開始突然生到成臉都係 依家好無自信 唔想見人 想問去睇皮膚科醫生拎藥膏搽唔食a酸有無效?因為感覺食藥對身體唔好 謝謝各位師兄
過路人,咁嚴重外用冇用,一定要內服a酸or 抗生素
我食緊20mg
無跟體重
宜家食咗2個月
唔知劑量會唔會加 要食半年倒
想問無效個情形係點
因為我宜家食咗2個月其實都仲係會爆瘡
但無開始過爆發期
食左半年
呢排停藥
Feel到好似易出暗瘡
有無食完6個月巴打分享下
停藥之後出油情況
呢個post係潮流台都幾hit
呢期興生邊種暗瘡
想入坑有咩要注意
食咗三次A 酸 想再食 有冇邊間醫生係平A 酸 想一日10mg 食
食左三次療程定點?
食三次如果都係療程又斷唔到尾 我諗我會放棄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞