[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰編 第4彈 有千血斬月 正

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

終於開到局
welcome
刷左好多次
得5次中千血 但5次都係一護
單抽抽7次已經係6+2%
10連
step 3係5+1%
step 4 先係6+0.5%
但你要計埋 10抽 STEP 6 有必中1隻5星
但要綁定1000石
呢隻驚 1千石好小

個D乜Q配裝網吔屎啦 唔洗理
仲有日本仔個濕鳩弱智ranking都可以無視 (well 參考下is ok 唔好當真)
SSS個兩隻同意既
well...千柒千花 又真係另一個level嚟嘅
雖然 千柒auto真係幾柒下
佢d ranking點濕尻法?SS以上既可唔可靠?
啱先望多次 都叫有6-7成係正確嘅
但網主無好再諗深入D 關於D角嘅用途用法
仲有就係... 做乜要開咁多個S SS SSS ASS S+ SS+ 乜乜物物
所以我覺得D rank好濕鳩
比DD例子

低估咗嘅 :

水著井上
呢隻其實係auto技水嘅神角嚟
0.82s打哂3野普攻(全GAME第2快) 仲要有貫穿
但比佢掉係S+呢個位
望一望佢周圍D角 S已經係D舊角6* 而S+入面又整隻包莖...
姐係比大家誤會隻井上係比舊角勁DD 同換返嚟個隻包莖一樣level

電影心一護
呢隻好屈下 000 已經可以輕鬆入map4更加有機會直入王關
仲要 好快手下
但擺落S+...

大前田
比個網屈得最勁就係佢
各位可能以為講笑 但呢隻...係真係神角嚟
我當初都半開玩笑咁比佢auto繼承 發現隻野真係痴撚線
普攻大 有boost 20s 虛怪殺手 個陣all in普攻比佢auto
000可以1隻野哂4個map直入王關
而家101010 佢個clear time直頭係under 2mins內打哂成個繼承
你話痴唔痴線
可能而家咁講 新手們有D難以想像 唔怕 6號有繼承打 各位可以打一次 就明佢有幾痴線
而呢隻咁痴線嘅野 個網掉佢係邊? 掉去S
S姐係咩 姐係同班OG角6*一樣rank
個網主覺得隻野同個班友差唔多 我屌呀 係8秒有D問題 但強攻2同24秒不知幾標準
同埋653ATK以強攻角嚟講叫高 加上佢個犯哂規嘅普攻AOE 無可能掉去同班垃圾同rank囉

高估咗嘅:

千血夜一 屌你SSS? ASS就啱D啦
佢係勁 但未去到千柒個痴線程度
同埋都唔係-CD 所以係差少少

共刀響河
呢隻sup 何德何能可以SS ON撚99
而家都無人用佢咁濟 仲SS 屌佢老母
普攻細 AOE 細 乜Q都細
又無異常狀態延長 佢係有招高mag秒王強3 但...有Q用咩 你唔行近點中哂呀
打mobs呢招又廢嘅 仲有 明明藍攻角 搞乜春要迫人埋身 ON99
完全值得擺咁高

6手5刃
PVP 無霸體 瘋狂比人cut技
就連比佢剋哂屬剋哂殺手嘅技單手都可以一隻手打撚殘佢6手...
auto又唔係話好出眾 加上繼承Auto嚟講 破面出名無人權
因為繼承D怪最中意就係出破面/十刃殺手 而繼承入面係3倍殺手傷 姐係唔洗玩
完全唔明點解擺落SS 排高過上面低估個3隻 好ON9

以上講嘅繼承auto係單人170
另外 其實有唔少佢勁角 手動好屈機 但auto係成pad屎咁(千柒就係最佳例子)
所以我先話個Rank不能盡信

係咪藍色技就加靈壓就加傷?
紅色係加攻擊力?
隻喜助加出石個效果係咪要佢殺先計?

Pve同pvp
有冇邊幾隻角特別勁?
藍色 = 遠攻
紅色 = 近攻
唔關你講個D野事

店長問題 , 唔洗佢殺

PVP 花姐 山本 世一
下次試吓先 大前田sup都係all in普功?
攻*
想問千血卍解一護係咪玩SAR?
順帶一提
其實紅藍攻都唔太關遠定近事
佢紅攻可以係水喉炮 藍攻都可以係水喉炮
雖然大路都係咁分 連英文都係melee ranged咁叫 (日文直接D 赤攻擊 青攻擊)
但唔好expect 藍攻角就成隻都係遠程 紅攻角成隻都係紅程
yup
其實所有強攻角PVE都係-CD
SAD Build得PVP先會用
點分強攻角?
最近玩番,屌原來個繼承勁撚到咁
https://www.youtube.com/watch?v=inQ0PjgdMP8
普攻打成萬傷一下,真係痴線,我最勁果隻角普攻都係打1900 仲要屈左屬
千夜一 解放左個普攻閃移如果係平時都用到就真係勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞