[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰編 第4彈 有千血斬月 正

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
公告入面拉到最低,會有個時間表

岩岩睇完,黎緊哩3日都無,6星教室都幫你唔到
唔該巴打
都係要狠狠的等
咪講緊肥料
講緊8%池嗰時出過隻肥料,而家輪一輪等佢再出有排等
聽日有店長池同新共刀池
打一關三粒星有五石㗎喎,你應該係唔齊星星條件
想攞快石嘅話就去打共鬥,初顏合每遇一個陌生人有三粒石,最多可以攞600石
同埋都係升角啦,每張卡第一次升滿等都會送石
我條女抽咗幾日都係金光
店長愈用愈好j
近距離強1
強2拖時間等cd
強3清怪仔
等多秒又用到強1
姐係岩岩過左一輪,要等下一round咁?
大力巴好似講過話唔係固定次序,睇klab心情
好似係
我文盲,睇錯野,誤會咗巴打
事實上就真係睇排時間個條友個心情
以前試過D必要肥料角要拖撚到成5-6日先肯出
不過民1年半嚟都好少發生呢D 多數出個日嘅前後2日就出哂所有必要肥
新pool共刀大前田勁唔勁?
明晒點玩了,thx ching
但係睇返啲排名,而家啲池啲角都好似唔係好勁
邊個排名? 而家D池?邊個池?
麻麻地
不過大技傷加成應該係加得最凶狠個隻
呢D大技double 又瀕死 係klab最中意炒冷嘅野 唔洗急住抽
順帶一提 個大技加成係
double hit + 減防(同弱體加成一樣1.4倍左右) + 瀕死傷30% + 死神殺手傷20% + 隊長殺手傷40%
姐係佢招大技打落隊長角度 會有3.3倍大技傷加成
傷害直迫15日前出嘅個隻知屬角 不過大前田招大技...爭下肉餅仔食都咁
其實講咁多 簡單D講隻共刀大前田嘅定位就係
大家都好中意嘅
銀城同白一護
都係收返 諗諗下覺得隻野玩得過
你想要邊個榜
E 又的確係 而家D pool都麻麻地
聽日有個共刀pool 同千血店長pool 19號有個千血卍解一護pool 建議你抽一護
聽日250 allin 店長
如果想抽千柒,大概幾時復刻一次嫁?
9月 10月掛 鬼知咩 鬼記得咩
印象中係3個月一次 唔記得上次係幾時 反正見7月炒咗次千血3
提多次 個ranking唔太準 睇下好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞