[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰編 第4彈 有千血斬月 正

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我都係中意友哈擺中間
因為我覺得主力始終係個2隻普攻角 強攻角呢d pvp即棄筷子 唔洗鍚住用
btw 已經無再用友哈pvp
呀 仲有個原因 因為友哈24s係900 aoe 唔係正常全圖 所以我覺得唔擺中間難打中人
有冇巴打解答下
共刀花姐同lisa值唔值得用崩意上200lv?驚哂野
睇返隻角
有d角做插卡係減14%CD 加25%普攻/強攻
個啲都要上6星點技能樹先上到
唔上6星既話都係得減12%CD 同20%普攻/強攻
當然其實遲早都要上曬6星去囉石
睇自己夠唔夠用

好似係咁
lisa 1定要上啦
10 10 10 埋
lisa 定共刀花姐勁d?
lisa 「最佳速屬藍攻虛殺手」 無之一(其實話係「最佳速屬藍攻角」都不過份)
擺中間秒唔到花姐 岩岩整到兩支鴨棒副屬都+30% 差一支仲係20% 同埋可能要SUPPORT要換多隻25%知強攻試下 如果咁都唔得就可以唔洗玩
共花呢D 唔係因為雙殺手真係無人會用
加上 速屬嘅死神killer有黑刀 破面killer大鳩把 更加無咩人用
共花唯一可取之處就係佢個50hits vortex 可以做combo maker
不過都係你自己試玩下啦 用穿界門 簡關嚟撚兩手 反正唔扣藍
估唔到咁撚勁
其實秒唔到好閒姐
人地話哂都落足減傷 又係繼承大熱 心屬又齊減傷 仲有D人有金鳩
我覺得可以一開波就整走佢6-7成血已經好夠
同埋又唔會話你擺左右就秒到嘅
簡D比較渣嘅人去打 增加個勝率囉
最易一定係簡千柒做隊長個D打 因為一開波100%造成3打2嘅局面
btw 已經無再用友哈pvp
呀 仲有個原因 因為友哈24s係900 aoe 唔係正常全圖 所以我覺得唔擺中間難打中人
擺中間秒唔到花姐 岩岩整到兩支鴨棒副屬都+30% 差一支仲係20% 同埋可能要SUPPORT要換多隻25%知強攻試下 如果咁都唔得就可以唔洗玩
其實秒唔到好閒姐
人地話哂都落足減傷 又係繼承大熱 心屬又齊減傷 仲有D人有金鳩
我覺得可以一開波就整走佢6-7成血已經好夠
同埋又唔會話你擺左右就秒到嘅
簡D比較渣嘅人去打 增加個勝率囉
最易一定係簡千柒做隊長個D打 因為一開波100%造成3打2嘅局面

最慘係自己得一隻心屬減傷可以繼承
Thanks 巴打
但係點分邊啲技能係有關插卡用
升六星滿lv有石可樂而不為呢
淨係知國際服個啲叫Frenzy角
通常兩行技個啲就係
咩回血又加強攻傷呀 加強攻傷又減cd呀
依家隻浦原就係囉
屌,kill app 會冇左店長開左既反生
26層穿界門隻尻牙棒招大技都避唔撚到既,快撚到step唔走
又唔係全圖點解會避唔到
條龍一野撞埋黎
新手問下降臨月島有d 1hit盾點破
同你講,boos過半藍血就會開大,自己預時間閃
最慘係打到佢橙血再開大技,之後發現打佢唔死,扣淨2/3紅血
用遠攻角 藍攻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞