[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰編 第4彈 有千血斬月 正

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
唔該我想問下限界突破升等級上限
係打咩關拎卡食嫁?
6星上到150lv要有崩玉意志先得,未到咩卡都可以用黎食
食到無卡食
打咩關拎卡食好阿巴打?
好多卡想升
屌,last day用哂d石係咁升lv拎石抽卡,要單抽先中店長,十抽全垃圾
打魂關食魂,11點會開,又可以刷經驗值
收到,唔該巴打
6-8 11-13 16-18 21-23會開個關
爬文見過下
而家打降臨掉落率增加同經驗值3倍,所以除左打魂關仲可以打個d
好撚憎千血一護個auto mode,成撚日係原地爆定boost,屌你次次都唔入敵陣先開
無知一問,打協力見d人sup通常都用返同屬
有咩分別
對bot咁高要求
可以繼承
唔算高,冇敵人係附近都開,on99
你可以打協個時留意下,佢地既sup仲會有個數字係個頂,平時所講既 10 10 10就係講緊哩樣
而家果個繼承之間就係呢樣野
你應該係第一日auto
嫌佢on9咪唔好auto
auto 好處係普攻唔會打空氣
又唔洗嘅 唔望is ok

同埋仲有好多例子
有強攻唔開
唔破防就瘋狂普攻
強攻唔射去人多嘅位etc

不過神奇在 呢d情況有時會有正面影響
強攻遲d開 就咁岩開係人多嘅地方 清幾波
Boost開先 高d防 被圍毆可以頂耐d
你知啦...有時可能開正位
之後出下一波 就比幾隻怪圍住
唔破防個度 可以截撚住360呀 打邊爐呢d攻擊

更何況我auto得多 而家望到 其實都無feel
確定?
覺得個UI有好多野可以改好d
soul tree如果督最底黎升 自動升上面嗰d唔洗逐格禁
升item exp唔洗局限一次最多食10隻
d角色下下要click入詳細先知係乜sub技 如果喺出面都見到就唔成次次load
角色sub槽唔好綁死 PVP / 共鬥 / solo 可以set綁唔同sub會靈活好多 等等
一鍵升角同升武食多d經會係9月中出
角色特性個方面 其實有filter用
Slot呢d....佢其實係想人升幾套裝 超賤
呢個正 共刀一護招旋風開岩位清埋下一波兵
自己打可能手殘斬錯方向
有冇人抽千年知大白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞