[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰編 第4彈 有千血斬月 正

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
要咁多把撚
其他唔中呀
6千幾石中晒佢
俾隻我
我都500石中撚左兩隻....
呢隻好似特別易出咁 睇啲架仔抽嘅片個個都中佢
送隻比我
一排冇玩返黎發覺降臨角都有得一次過用五張
幾時到繼承
中店長收工
夜一就隨緣啦
話說店長個復活係咪開完大技就無限時復活一次?
一場淨係復活到一次?
Q. 話說店長個復活係咪開完大技就無限時復活一次?
A. yes

Q. 一場淨係復活到一次?
A. nope 想要就開多次大 不過無得累加 要用完而家個次先可以再接受多次
同埋因為全team人都可以享用到 所以人地開都OK
出7*個時 掛
打左幾個鐘劇情再10抽,

5星都冇

好空虛......
應該冇乜人玩國際ser
+1
終於抽到友哈 差D就棄GAME 第二彈抽左幾次十連都係金光閃閃
我玩國際
但10個巴打都唔知有冇
同問
好啦 咁講講點解 一護>夜一=店長>友哈啦

一護
身為主角 所以有特別優待 配置屈過頭 點解咁講呢?
簡單D 就係 睇下下面條link 虛化同唔虛化
http://beta.bravesouls.fyi/characters/61271-ichigo-kurosaki-thousand-year-blood-war-bankai-version
咁大家都知佢boost(well 姐係buff)架啦
boost係全隊人多33% 攻 防 會
而佢本身特性係-CD 姐係大家all in -CD link可以玩無限boost
同時佢開boost仲會虛化埋
咁...其實我無同大家講過個虛化有咩加成
佢虛化個加成就係
頭3下普攻倍大率多10% 最後一下多30%所有強攻倍大率多20%
我原本見就寫10s 以為boost 20s(有習得技延長) 咁有10s時間乜都無 個陣已經覺得屈屈地
但原來佢係癲到個虛化時間都會受到招習得技延長影響 double個虛化時間
姐係佢可以無限時虛化+boost 永遠有個倍大率加成同埋多33% 攻 防 會
可能大家玩佢會覺得好悶好麻麻 但...其中佢呢D係標準嘅屈機auto角 凌駕於崩藍之上

夜一

店長
識復活

友哈
SUP
隻淫貓淫得黎又勁
我覺得有D難去用三言兩語去令大家明白講解一護點解咁屈
如果唔係玩得比較耐 係有D想像

姐係 所有6*角嘅強攻mag(倍大率)都係1.2 (普攻最後一下都係1.2mag)
而千血卍解一護可以唔限時咁提升強攻mag到1.4 仲要本身就-CD 可以無限出強攻咁濟
所以係件好屈機嘅事
佢係第一隻咁玩嘅角 玩到強攻變身加mag

當然 如果有少少好奇心 可能會睇埋夜一同斬月(仲有千血劍八)個變身後mag加成 無錯 係加得多過一護(多10mag)
但問題係 呢3隻野都要開大先變到身 仲要得30s 唔理你大技幾多lv 都係30s
所以...一護完勝
我覺得有D難去用三言兩語去令大家明白講解一護點解咁屈
如果唔係玩得比較耐 係有D難以想像

姐係 所有6*角(有D角嘅某D招例外)嘅強攻mag(倍大率)都係1.2
(普攻最後一下都係1.2mag)
而千血卍解一護可以唔限時咁提升強攻mag到1.4
仲要本身就-CD 可以無限出強攻咁濟
所以係件好屈機嘅事
佢係第一隻咁玩嘅角 玩到強攻變身加mag

當然 如果有少少好奇心 可能會睇埋夜一同斬月(仲有千血劍八)個變身後個mag加成
無錯 係加得多過一護(多10mag)
但問題係 呢3隻野都要開大先變到身 仲要得30s 唔理你大技幾多lv 都係30s
所以...一護完勝
不過4隻野入面 係得友哈適合PVP 另外3隻都唔太岩洗
為表示對你既讚賞,我願意俾你大力屌屎忽

其實點解,㩒親啲房都彈呢句出黎
full咗

係reddit見到 又幾得意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞